Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la cutremurul de 6,5 din Turcia: mai multe clădiri s-au prăbușit (Video)

Cutremurul de 6,5 produs în Turcia, vineri seară, a provocat pagube materiale. Dovadă stau primele imagini din zonele afectate de seism, unde pot fi văzute clădiri distruse.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 24.01.2020, 21:12

Imaginile de la cutremurul de 6,8 din Turcia arată distrugeri Vezi și

Cutremurul de 6,5 produs în Turcia, vineri seară, a provocat pagube materiale. Dovadă stau primele imagini din zonele afectate de seism, unde pot fi văzute clădiri distruse.

O înregistrare video amator postată pe Twitter arată scenele de haos surprinse imediat după cutremur. În filmulețul de doar 6 secunde pot fi văzuți mai mulți oameni mergând printre ruinele unei case distruse de seism.

O altă înregistrare, postată pe același cont de Twitter, surprinde momente în care localnicii unei zone cu blocuri de locuințe părăsesc clădirile. Lângă un bloc poate fi văzută o construcție complet distrusă.

Imagini dramatice au fost transmise și de agenția turcă IHA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministrul de Interne al Turciei a transmis că în Sivrice, localitate de lângă epicentru, 4-5 clădiri au fost distruse. Alte clădiri au fost devastate în localitățile învecinate. Potrivit CNN Turk, ministrul a precizat că, din primele informații, două persoane au fost rănite în cutremur.

Conform seismologilor turci, cutremurul s-a produs vineri seară, la ora 19.55, în estul țării. Inițial, a fost anunțată o magnitudine de 6,8 pe Scara Richter, iar ulterior a fost reestimată la 6,5.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Primele imagini de la cutremurul de 6,5 din Turcia: mai multe clădiri s-au prăbușit (Video)