Antena Meniu Search
x

Ultimele cuvinte ale băiatului de 6 ani împuşcat mortal de propriul străbunic

Albert Grannon, un bărbat de 78 de ani din Sproatley, Marea Britanie, a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu executare, după ce şi-a împuşcat mortal propriul strănepot, pe Stanley Metcalf, un băiat de numai şase ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.07.2019, 19:27

Străbunicul băiatului a fost condamnat la 3 ani de închisoare
Stanley a fost împuşcat mortal de propriul străbunic - SWNS via Metro Online

Albert Grannon, un bărbat de 78 de ani din Sproatley, Marea Britanie, a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu executare, după ce şi-a împuşcat mortal propriul strănepot, pe Stanley Metcalf, un băiat de numai şase ani.

Tragedia s-a petrecut anul trecut, când cei doi se aflau în curtea casei lui Albert, alături de alte rude ale lor, inclusiv alături de părinţii lui Stanley.

Străbunicul nu a avut puterea să-şi ceară iertare pentru uciderea copilului

Conform Metro Online, la un moment dat, Albert a început să-i povestească lui Albert diferite poveşti vânătoreşti şi chiar i-a spus că are o puşcă cu aer comprimat.

Puştiul a insistat ca străbunicul să-i arate puşca, astfel că cei doi au intrat înăuntru. La un moment dat s-a auzit un zgomot puternic, iar rudele celor doi au intrat în casă pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Albert era cu puşca în mână, iar Stanley într-o baltă de sânge. Băiatul a murit în ziua respectivă, la spital, în timp ce străbunicul său a fost cercetat în stare de libertate.

Albert s-a apărat susţinând că totul a fost un accident şi că proiectilul tras a ricoşat înainte să-l lovească pe Stanley. 

Anchetatorii au stabilit însă că puştiul a fost împuşcat direct. Proiectilul i-a produs o gaură în abdomen şi răni incompatibile cu viaţa.

La aflarea veştii că Albert a fost condamnat la trei ani de închisoare, Jenny Metcalf, mama lui Stanley, l-a atacat în termeni duri pe bătrân, mai ales că Albert nici măcar nu a avut puterea să-şi ceară iertare pentru tragedia produsă.

Ancheta a stabilit inclusiv care au fost ultimele cuvinte rostite de Stanley. Acesta ar fi spus "m-ai împuşcat, străbunicule", înainte de a-şi pierde cunoştinţa şi a muri la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ultimele cuvinte ale băiatului de 6 ani împuşcat mortal de propriul străbunic