Antena Meniu Search
x

Româncă ucisă în Spania. Rudele vor să o aducă pe fiica Danei Leonte în țară

Românca dispărută în urmă cu mai bine de trei luni în Spania a fost ucisă! Fragmente osoase care aparţin femeii au fost găsite în apropiere de casa în care aceasta locuia împreună cu iubitul ei spaniol şi fiica lor de zece luni.

de Redactia Observator

la 27.09.2019, 16:30

Vezi și

Românca dispărută în urmă cu mai bine de trei luni în Spania a fost ucisă! Fragmente osoase care aparţin femeii au fost găsite în apropiere de casa în care aceasta locuia împreună cu iubitul ei spaniol şi fiica lor de zece luni. Bărbatul, suspectat că s-ar afla în spatele crimei, a fost arestat. El neagă, însă, că ar fi vinovat.

Presa spaniolă a publicat momentul în care presupusul criminal este încătuşat, la mai bine de trei luni după ce Dana Leonte a dispărut fără urmă. Totul se întâmpla pe 12 iunie. Atunci iubitul ei spaniol le declara anchetatorilor că cel mai probabil iubita lui fugise în România din cauza unor datorii de mii de euro pe care le avea în Spania. Românca se mutase în Malaga în urmă cu 15 ani, iar în urmă cu doar 10 luni devenise mămică.

Este vorba despre un femur găsit de un fermier care se plimba cu câinele într-o zonă muntoasă din apropiere de casa celor doi. În clipa în care animalul de companie i-a adus osul, bărbatul a alertat autorităţile. Testele ADN au confirmat suspiciunile rudelor. Dana fusese ucisă. Iar principalul suspect este iubitul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dovezile vin după o amplă operaţiune de căutare în care anchetatorii au folosite inclusiv elicoptere. Plus că descoperiseră - în casa celor doi - pete de sânge care aparţineau româncei. Asta după ce Sergio Ruiz încercase, fără succes, să îşi acopere fapta, aşa că dezinfectase casa cu clor şi zugrăvise un perete.

Mai mult decât atât, lângă casă, bărbatul ar fi incendiat mai multe obiecte. Potrivit vecinilor, suspectul ar fi făcut focul cu doar o seară înainte de dispariţia iubitei sale.

Între timp rudele tinerei speră să o aducă în România pe fetiţa de zece luni. Copila se află acum în grija serviciilor sociale din Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Româncă ucisă în Spania. Rudele vor să o aducă pe fiica Danei Leonte în țară