Antena Meniu Search
x

De 8 Martie, Putin a ţinut un discurs special pentru femeile din armată: Dovediţi, din nou, cât de puternică este inima unei femei

Ziua Internaţională a Femeii a fost marcată în toată lumea. Inclusiv, preşedintele rus Vladimir Putin a ţinut un discurs special.    

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 10:00

Vezi și

În mesajul său, liderul de la Kremlin le-a lăudat pe femeile implicate în război, şi le-a numit eroine pentru că au luptat pe front, au ajutat în spitale, dar şi pentru că s-au implicat în diferite activităţi de voluntariat.

De asemenea, preşedintele a pus accentul pe importanţa familiilor, în contextul în care rata natalităţii este o problemă serioasă în Rusia. 

Vladimir Putin: Aş dori să mă adresez în special femeilor din zona operaţiunilor militare speciale, care acum sunt separate de familiile lor, care îi aşteaptă pe eroii noştri, care au grijă de soldaţii noştri, îi ajută pe front, în spitale. Voi dovediţi, din nou, cât de puternică este inima unei femei. Acest an, în ţara noastră, este dedicat familiei. Familia este cea care întăreşte legătura şi continuitatea generaţiilor, iar o atitudine atentă şi respectuoasă faţă de femei face parte din tradiţiile noastre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » De 8 Martie, Putin a ţinut un discurs special pentru femeile din armată: Dovediţi, din nou, cât de puternică este inima unei femei