Antena Meniu Search
x

367 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore, în Spania, cea mai mică cifră raportată în ultima lună

Autoritățile spaniole au raportat, vineri, 367 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.04.2020, 16:38

22.524 de spanioli au murit din cauza coronavirusului
Spania se pregătește să relaxeze restricțiile impuse - Profimedia
  • S-au raportat cu 73 mai puține decese decât joi.
  • 22.524 de spanioli și-au pierdut viața din cauza coronavirusului.

Este cea mai mică cifră raportată în ultima lună, fiind raportate cu 73 de decese mai puțin decât în cursul zilei de joi.

Conform Reuters, cifrele încurajatoare dau aripi autoritățile în relaxarea, începând cu luna mai, a restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Totuși, nu trebuie uitat că Spania a ajuns la 22.524 de decese provocate de coronavirus, fiind a treia cea mai afectată țară din lume, după Italia și Statele Unite ale Americii.

O altă veste îmbucurătoare este că numărul pacienților declarați vindecați în ultimele ore, 3.105, este mai mare decât numărul de infecții noi raportate, 2.796, fiind pentru prima dată de la debutul pandemiei când se întâmplă acest lucru.

"Sperăm ca trendul să se mențină în viitor, însă asta depinde doar de noi, respectiv de modul în care ne comportăm pe măsură ce restricțiile de circulație sunt relaxate", a spus Fernando Simon, coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » 367 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore, în Spania, cea mai mică cifră raportată în ultima lună