Antena Meniu Search
x

Descoperire MACABRĂ: Trei poliţişti au fost TORTURAŢI şi DECAPITAŢI!

Autorităţile mexicane au găsit sâmbătă,corpurile decapitate a trei poliţişti locali. Ei fuseseră răpiţi vineri. Potrivit autorităţilor, crimele au legătură cu bandele de traficanţi de droguri şi persoane.

Autorităţile mexicane au găsit sâmbătă, corpurile decapitate a trei poliţişti locali. Ei fuseseră răpiţi vineri. Potrivit autorităţilor, crimele au legătură cu bandele de traficanţi de droguri şi persoane. 

 Corpurile prezentau urme de tortură, iar unul dintre ele era al unei femei, a precizat sursa citată.

Indiciile arată că este vorba de crime legate de bandele de traficanţi de droguri şi de persoane, dar mobilul este deocamdată necunoscut.

Poliţiştii ucişi fuseseră răpiţi vineri din Las Choapas, statul mexican Veracruz, iar corpurile lor au fost găsite la Huimanguillo, în statul învecinat Tabasco. Ambele state se află în sud-estul ţării, pe coasta Golfului Mexic.

Pe acelaşi subiect

 În statul Veracruz, unde se află oraşul cu acelaşi nume, principalul port mexican la Atlantic, s-a înregistrat anul trecut o creştere a violenţelor, cu 1258 de omoruri, cu 123% mai multe faţă de anul 2015, potrivit statisticilor oficiale.

Fostul guvernator al statului, Javier Duarte, este căutat pentru acuzaţii de corupţie şi se ascunde de autorităţi dinainte de sfârşitul mandatului său, în noiembrie 2016. 

Sursă: agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Descoperire MACABRĂ: Trei poliţişti au fost TORTURAŢI şi DECAPITAŢI!