Antena Meniu Search
x

Video Descoperirea de aproape 30.000 de dolari, făcută de un turist în timpul unei vacanţe. Nu va vinde comoara, ci o va dărui logodnicei şi fiicei

Un turist francez a găsit un diamant de 7,46 de carate în timpul vacanţei sale din SUA. 

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 09:14

Vezi și

Bărbatul a aflat recent despre "Crater of Diamonds", un parc tematic din Statele Unite, cunoscut ca sursă de diamante. Pasionat de tot ce înseamnă pietre preţioase, turistul nu a mai stat pe gânduri şi...a decis să-și încerce norocul. Aşa că... a plecat la vânătoare. 

După ore de aventură, turistul a avut succes şi a găsit diamantul de culoare brună, ce are o valoare estimată la peste 28.000 de dolari, pe care a putut să-l păstreze. 

Cu câteva zile mai devreme plouase puternic în zonă, iar administratorii parcului cred că precipitațiile au scos la suprafaţă piatra preţioasă. Bărbatul a spus că îşi doreşte ca diamantul să fie tăiat în două părţi, una pentru logodnica lui, iar alta, pentru fiica sa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 11 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Descoperirea de aproape 30.000 de dolari, făcută de un turist în timpul unei vacanţe. Nu va vinde comoara, ci o va dărui logodnicei şi fiicei