Antena Meniu Search
x

Despăgubiri de 2,5 milioane de dolari pentru pozele făcute pe furiș de polițiștii și pompierii care au intervenit la accidentul lui Kobe Bryant

Rudele victimelor accidentului de elicopter în care a murit celebrul baschetbalist american Kobe Bryant vor primi despăgubiri de 2,5 milioane de dolari pentru fotografiile făcute pe furiș, la locul catastrofei, de polițiștii și pompierii din Los Angeles care au intervenit la caz.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.11.2021, 16:49

Acordul de despăgubire, convenit marți (2 noiembrie), nu se aplică văduvei lui Kobe Bryant, care a depus la rândul ei plângere pentru aceste fotografii.

Scandal pe tema pozelor făcute la locul accidentului

Bryant, starul echipei Los Angeles Lakers, fiica lui, Gianna, în vârstă de 13 ani, și alte șapte persoane au murit în accidentul din ianuarie 2020.

Singurele persoane autorizate să facă poze la fața locului au fost anchetatorii de la Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor și de la biroul legist. Dar ancheta a scos la iveală că mai mulți polițiști și pompieri făcut fotografii cu scene de la faţa locului cu ajutorul telefoanelor mobile şi le-au trimis apoi altor persoane, scrie The Straits Times.

Pe acelaşi subiect

Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani și alte 6 persoane au murit în accidentul de elicopter din Los Angeles

Familiile victimelor au dat în judecată administrația pentru traume emoționale.

Domnul Matthew Mauser, a cărui soție Christine a murit în accident, va primi 1,25 milioane de dolari. Frații JJ Altobelli și Alexis Altobelli, ai căror mamă, tată și soră au fost uciși, vor împărți încă 1,25 milioane de dolari.

Văduva lui Bryant, Vanessa, a depus la rândul ei plângere din cauza acestor fotografii care au supus familia la numeroase traume. Procesul în cazul acesteia continuă.

Fosta vedetă a echipei Los Angeles Lakers călătorea alături de fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani, şi de alţi şase pasageri la bordul elicopterului marca Sikorsky S-76B , care s-a prăbuşit pe 26 ianuarie 2020 pe o colină din Calabasas, la nord-vest de Los Angeles. Toate persoanele aflate la bordul aparatului şi-au pierdut viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Despăgubiri de 2,5 milioane de dolari pentru pozele făcute pe furiș de polițiștii și pompierii care au intervenit la accidentul lui Kobe Bryant