Antena Meniu Search
x

DESTIN FRÂNT! Ea e tânăra de numai 18 ani UCISĂ în atacul din Times Square. Sora ei de 13 ani a fost şi ea rănită (FOTO)

Victima accidentată mortal în atacul care a avut loc, joi, în Times Square, este Alyssa Elsman, o tânăra de numai 18 ani din Michigan, care se afla în vizită la New York, alături de sora ei mai mică.

Victima accidentată mortal în atacul care a avut loc, joi, în Times Square, este Alyssa Elsman, o tânăra de numai 18 ani din Michigan, care se afla în vizită la New York, alături de sora ei mai mică.

Sora de 13 ani a fetei, Ava, a fost rănită în atac şi a fost dusă de urgenţă la spitalul Bellevue. Starea ei nu este cunoscută.

Alyssa Elsman a publicat un clip scurt pe Instagram cu numai o jumătate de oră înainte de a-şi pierde viaţa, potrivit New York Post.

Pe acelaşi subiect

În clip, Elsman filmează din în vârful celebrei Scări Roşii din Times Square.

Iubitul ei, Trevor West, a povestit pentru New York Post că a ştiut că „s-a întâmplat ceva îngrozitor” atunci când fata nu i-a răspuns la SMS, la scurt timp după atac.

“Întotdeauna îmi răspundea cât de repede putea şi când nu am auzit nimic de ea sau de prietena ei am ştiut că s-a întâmplat ceva îngrozitor”, a spus West.

El a declarat că aceasta a fost a doua călătorie a lui Elsman la New York şi că îi plăcea, deşi se simţea puţin rău. "Se simţea mai bine (când a ajuns - n.r.) în Times Square", a adăugat el. 

„Mă motiva, mă iubea, îmi oferea tot ce aveam nevoie şi nu îmi puteam oferi singur. Iar acum nu mai este, nu ştiu cum voi umple acest gol”, a mărturisit tânărul. „Nu ştiu cum voi mai funcţiona fără ea”, a adăugat el.

„Suntem alături de cei răniţi şi în special alături de familia tinerei care a dispărut dintre noi. Rugăciunile noastre sunt pentru ei toţi”, a scris primarul New Yorkului, Bill de Blasio, pe Twitter.

Elsman absolvise liceul Portage Northern anul trecut. „Dacă nu o cunoşteai, ai fi crezut că este rezervată sau timidă”, a afirmat directorul şcolii, Eric Alburtus. „Dar dacă discutai cu ea un minut, îţi dădeau seama că era captivantă. Era inteligentă. Era nostimă”, şi-a descris el fosta elevă.

Ea intenţiona să urmeze cursurile Universităţii Westers Michigan, dar lucra între timp la un restaurant fast-food, Sonic Drive-In.

Cele două fete mai un frate, Carter, care nu ar fi fost cu ele la New York. 

Sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » DESTIN FRÂNT! Ea e tânăra de numai 18 ani UCISĂ în atacul din Times Square. Sora ei de 13 ani a fost şi ea rănită (FOTO)