Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Detalii din ancheta morţii lui Matthew Perry. Medicii au profitat de dependenţa actorului: "Cât va plăti idiotul ăsta". Cinci persoane arestate

Se complică ancheta în cazul morţii lui Matthew Perry. Poliţiştii americani au făcut joi mai multe arestări: printre cei reţinuţi este şi asistentul personal al actorului, cel care i-ar fi administrat ketamina în ziua morţii. Şi nu doar în ziua morţii, timp de luni întregi i-ar fi injectat drogul. Alături de el, printre suspecţi se numără doi doctori, precum şi o traficantă de stupefiante renumită în Los Angeles.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 20:14

Jasveen Sangha, supranumită şi "Regina Drogurilor din Los Angeles", este cea care, conform oficialilor americani, i-ar fi furnizat lui Matthew Perry ketamina care i-a provocat moartea. După ce au periat centimetru cu centimetru locuinţa traficantei din North Hollywood, anchetatorii au găsit peste 80 de fiole de ketamină, metamfetamină, cocaină, flacoane de Xanax și alte medicamente obţinute prin reţete false.

Al doilea suspect este Salvador Plascencia - medic. Anchetatorii spun că medicii nu au facut nimic altceva decât să profite de dependența actorului pentru a se îmbogăți. "Ei știau că ceea ce făceau era greșit. Ei știau că ceea ce făceau era riscant. Un mare pericol pentru Perry. Dar au făcut-o".

Iar mesajele pe care traficanţii şi le dădeau între ei sunt de-a dreptul şocante. "Într-un mesaj în septembrie 2023, Salvador a scris, citez: „Mă întreb cât de mult va plăti idiotul ăsta“. De asemenea, el a declarat în alte mesaje că dorea să fie unica sursă de aprovizionare a lui Perry". 

Vezi și

Droguri în valoare de 55.000$, cumpărate în doar două luni

Astfel, în doar două luni - septembrie şi octombrie 2023 - prin intermediul asistentului său personal, Perry a reuşit să cumpere peste 20 de fiole de ketamină în valoare de 55.000 de dolari. Asistentul a recunoscut că i-a injectat în mod repetat ketamină starului din Friends fără sa aiba pregătire medicală, inclusiv că i-a făcut mai multe injecții actorului în ziua în care acesta a murit.

Starul din serialul Friends a fost găsit mort într-un jacuzzi din casa lui în octombrie 2023. Consumase ketamină, folosită ca drog recreaţional, dar şi pentru tratarea depresiei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Detalii din ancheta morţii lui Matthew Perry. Medicii au profitat de dependenţa actorului: "Cât va plăti idiotul ăsta". Cinci persoane arestate