Antena Meniu Search
x

Video Discurs emoţionant la Casa Albă. Actorul Matthew McConaughey, apel pentru legi mai dure privind deţinerea armelor, în urma masacrului din Texas

Discurs emoţionant la Casa Albă la două săptămâni de la atacul de la o şcoală primară din Texas. Matthew McConaughey a cerut legi mai dure privind deţinerea de arme.

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 14:17

Vezi și

După o săptămână petrecută în oraşul natal alături de soţie în care a discutat cu rudele victimelor, localnici şi autorităţi, actorul a pledat pentru un control mai strict asupra armelor și creșterea vârstei de la care pot fi deținute. Vedeta, prezentată drept un posesor de arme de către oficialii Casei Albe, le cere democraţilor şi republicanilor să pună deoparte divergenţele şi să facă cele 21 de decese, dintre care 19 elevi să conteze.

În discursul său, actorul a vorbit despre victime şi despre aspiraţiile acestora şi a adus la Washington D.C. o pereche de pantofi purtată de una dintre fetiţele ucise, dar şi portrete şi desene ale elevilor. Din 24 mai, când a avut loc atacul din Texas şi până în prezent, în Statele Unite au avut loc 650 de incidente armate, soldate cu 730 de morţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Discurs emoţionant la Casa Albă. Actorul Matthew McConaughey, apel pentru legi mai dure privind deţinerea armelor, în urma masacrului din Texas