Antena Meniu Search
x

Panica de la Disneyland Paris, provocată de un carusel zgomotos, cu mecanism defect

Au fost momente de panică sâmbătă seară, în parcul de distracţii Disneyland Paris! Mii de vizitatori au început să ţipe şi să alerge, de teama unui atac terorist.

de Redactia Observator

la 25.03.2019, 00:57

Vezi și

Au fost momente de panică sâmbătă seară, în parcul de distracţii Disneyland Paris! Mii de vizitatori au început să ţipe şi să alerge, de teama unui atac terorist. Mulţi s-au baricadat în cafenele şi restaurante, după ce au auzit zgomote puternice, asemănătoare unor focuri de armă. Prins şi el în mijlocul haosului, colegul nostru, Mihai Jurca, ne-a povestit prin ce a trecut.

Sunt scene de haos, surprinse puţin înainte de ora închiderii, la Disneyland Paris, una dintre cele mai iubite destinaţii de vacanţă de pe planetă. Turiştii aleargă îngroziţi, după ce în parc s-au auzit zgomote puternice, pe care le-au confundat cu focurile de armă.

Forţele de securitate au ajuns de urgenţă la parcul de distracţii. Le-au cerut vizitatorilor să nu iasă din clădirile în care s-au refugiat.

Între timp, pe reţelele de socializare au apărut zvonuri care au sporit îngrijorarea. Poliţiştii au evacuat oamenii prin coridoare subterane.

Teama a fost cu atât mai mare, cu cât Franţa este în alertă din cauza atacurilor teroriste din ultimii doi ani. Dar, după aproape o oră de tensiune, vizitatorii au putut răsufla uşuraţi. Alarma a fost falsă. Zgomotele care îngroziseră mulţimea veneau, de fapt, de la mecanismul defect al unui carusel.

Parcul de distracţii Disneyland Paris se află la 32 de kilometri de capitala franceză. Peste 320 de milioane de oameni l-au vizitat în ultimii 27 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Panica de la Disneyland Paris, provocată de un carusel zgomotos, cu mecanism defect