Antena Meniu Search
x

Atentat Boston: Djohar Tarnaev a pledat nevinovat

Superior si usor plicitisit! Asa a parut Djohar Tarnaev la primul termen al procesului in care este acuzat de orchestrarea atentatelor teroriste de la maratonul din Boston. Cecenul de doar 19 ani a pledat nevinovat la cele 30 de capete de acuzare

Vezi și

Djohar Tarnaev a sosit la tribunal intr-un convoi de patru masini cu patru ore inainte de inceperea procesului. Sala in care s-a tinut procesul era deja ticsita de jurnalisti, supravietuitori ai atentatelor, famillile acestora, dar si rudele celor decedati in explozii. Cele doua surori ale lui Djohar au venit la tribunal insotite de un alai de garzi de corp si s-u ascuns de camerele de luat vederi.

Cu mana in ghips si cu fata inca tumefiata, Djohar a rostit cuvantul "nevinovat" pe un accent rusesc, dupa fiecare acuzatie. Au fost 30 in total. In fata instantei cecenul a avut o atitudine nonsalanta si a parut de multe ori usor plictisit. "Cand l-am vazut pentru prima oara, parea ca zambeste cu superioritate. Nu s-a uitat nicio clipa la noi. Nu s-a uitat in directia noastra. Noi stateam chiar in spatele lui. Asadar nu i-am vazut prea bine fata",a povestit unchiula doi frati raniti in atentat.

Decizia lui Djohar de a pleda nevinovat a starnit furia victimelor. "M-am suparat pentru ca a pledat nevinovat, chiar daca toata lumea stia ca asa va face", a declarat una dintre supravietuitoare.

Urmatoarea infatisare in procesul in care cecenul Djohar Tarnaev, in varsta de doar 19 ani, este acuzat ca a orchestrat atentatele teroriste din Boston va avea loc pe 23 septembrie. Potrivit procurorilor, circa o suta de oameni vor depune marturie impotriva lui Djohar, care ar putea primi pedeapsa cu moartea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Atentat Boston: Djohar Tarnaev a pledat nevinovat