Antena Meniu Search
x

Djohar Tarnaev raspunde in scris la intrebarile anchetatorilor

Djohar Tarnaev, suspectul in cazul atentatului din Boston, este in stare grava la spital. Tanarul le raspunde in scris anchetatorilor deoarece este ranit in zona gatului, relateaza USA Today.

Vezi și

Anchetatorii care il interogheaza pe tanarul cecen spun ca este posibil ca acesta sa-si fi provocat singur rana de la gat, din dorinta de a se sinucide.

Seful politiei din Boston, Ed Davis, a declarat ca Tarnaev a fost stabilizat, dar starea de sanatate inca nu ii permite sa participe la un interogatoriu clasic. Acesta nu poate raspunde decat in scris.

Politistii trebuie sa afle daca nu cumva exista si alti complici sau, si mai grav, alte bombe nedescoperite. Anchetatorii au declarat ca Djohar, alaturi de fratele sau, Tamerlan, intentionau sa comita si alte atentate. In urma perchezitiilor in apartamentul fratelui mai mare, politistii au descoperit sase bombe nedetonate si doua arme. Niciunul dintre cei doi frati de origine cecena nu avea permis de port-arma.

Intre timp, agentii FBI au incercat sa discute cu sotia lui Tamerlan Tarnaev, suspectul decedat. Aceasta nu a acceptat inca sa faca declaratii. Avocatul ei a precizat ca femeia nu a observat nimic schimbat in comportamentul sotului dupa atentat. Ea lucra intre 70 si 80 de ore pe saptamana, iar Tamerlan avea grija de fiica lor.

Foto: Facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Djohar Tarnaev raspunde in scris la intrebarile anchetatorilor