Antena Meniu Search
x

Dmitri Medvedev ameninţă Occidentul: "Rusia are puterea de a-i pune pe toţi duşmanii obraznici la locul lor"

"Rusia are puterea de a pune la locul lor inamicii conduşi de Statele Unite, iar Moscova va zădărnici complotul rusofob al Occidentului de a dezbina Rusia", a declarat joi unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai preşedintelui Vladimir Putin.

de Redactia Observator

la 17.03.2022, 10:50

Dmitri Medvedev ameninţă Occidentul: "Rusia are puterea de a-i pune pe toţi duşmanii obraznici la locul lor"
- Profimedia

Dmitri Medvedev, care a ocupat funcţia de preşedinte din 2008 până în 2012, şi care în prezent este secretar adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, a spus că Statele Unite au alimentat rusofobia "dezgustătoare" în încercarea de a îngenunchea Rusia şi de a o distruge, potrivit sursei citate.

"Nu va funcţiona - Rusia are puterea de a-i pune pe toţi inamicii noştri impertinenţi la locul lor", a spus Medvedev.

Miercuri, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că operaţiunea sa militară din Ucraina este un "succes" şi că Moscova nu va lăsa această ţară să devină un "cap de pod" pentru "acţiuni agresive" împotriva Rusiei.

Putin vrea să "purifice" Rusia de "trădătorii" care "își câștigă banii aici", dar trăiesc în altă parte ca "sclavii"

Pe acelaşi subiect

Președintele rus Vladimir Putin a lansat un nou atac virulent la adresa Occidentului, pe care l-a acuzat că vrea să „dezmembreze” Rusia și a dat asigurări că situația actuală va permite demascarea „trădătorilor” din cadrul unei societăți care are nevoie să fie „purificată”.

Zelenski crede că rezultatul războiului din Ucraina pune în pericol "întreaga civilizaţie"

"Este posibil ca Putin să fi început deja al Treilea Război Mondial", a declarat Volodimir Zelenski într-un interviu acordat postului NBC News. "Rezultatul acestui război pune în pericol întreaga civilizaţie", spune preşedintele ucrainean.

"Rezultatul invaziei Ucrainei de către Rusia nu a fost încă decis, dar este posibil ca decizia să fi deschis calea către un război global pe scară largă", a declarat Zelenski într-un interviu acordat "NBC Nightly News".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Dmitri Medvedev ameninţă Occidentul: "Rusia are puterea de a-i pune pe toţi duşmanii obraznici la locul lor"