Antena Meniu Search
x

Doi muncitori au murit și 11 au fost răniți după ce un siloz a explodat, în Brazilia. Alte 6 persoane sunt dispărute

Doi muncitori au murit și 11 au fost răniți în Brazilia, după o explozie în silozul de uscare a cerealelor al unei importante companii agroindustriale din Palotina.

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 08:16

- Twitter

Doi muncitori au murit și 11 au fost răniți. Este bilanțul provizoriu al exploziei produse miercuri după-amiază în silozul de uscare a cerealelor al unei importante companii agroindustriale din Palotina, în statul brazilian Paraná.

Cel puțin șase persoane sunt date dispărute

Compania care deține silozurile, C.Vale, precizează că a fost vorba de "un accident de amploare care a afectat unitatea centrală de recoltare a grâului din Palotina, în vestul statului Paraná, din cauze încă necunoscute".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șeful pompierilor a spus că, în momentul exploziei, victimele se aflau într-un tunel care leagă depozitele de siloz, potrivit Mediafax.

Societatea operează în Paraná, Santa Catarina, Mato Grosso, Mato Grosso do Sul, Rio Grande do Sul și Paraguay. Este considerată a cincea cea mai mare companie agricolă din regiunea sudică a Braziliei în ceea ce privește vânzările și a doua ca mărime în Paraná.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Doi muncitori au murit și 11 au fost răniți după ce un siloz a explodat, în Brazilia. Alte 6 persoane sunt dispărute