Antena Meniu Search
x

Doi poliţişti au fost înjunghiaţi în centrul Londrei, în apropiere de Buckingham Palace

Doi poliţişti au fost înjunghiaţi vineri dimineaţa devreme în centrul Londrei şi au fost transportaţi la spital, a anunţat poliţia londoneză, adăugând că un bărbat care avea asupra sa un cuţit a fost arestat, transmite AFP.

de Redactia Observator

la 16.09.2022, 11:06

polițist din Londra
Doi poliţişti au fost înjunghiaţi în centrul Londrei - Shutterstock (arhivă)

Doi ofiţeri au fost înjunghiaţi şi sunt trataţi la spital, iar un bărbat a fost arestat sub suspiciunea că a agresat un agent de securitate în Leicester Square, a anunţat Poliţia Metropolitană într-un comunicat, fără a oferi detalii despre starea poliţiştilor, transmite Agerpres.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primarul din Londra, după atacul asupra polițiștilor

"Acest atac asupra ofițerilor de poliție din Soho este cu totul îngrozitor. Acești ofițeri curajoși își făceau datoria și asistau publicul în acest moment important pentru țara noastră. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de ei, de cei dragi și de colegii de poliție în urma acestui atac rușinos. Ofițerii noștri de poliție fug mereu spre pericol pentru a-i proteja pe ceilalți și pentru a ne ține în siguranță și le suntem recunoscători", a scris pe Twitter primarul Sadiq Khan.

"Atacurile împotriva poliției nu vor fi tolerate și orice făptuitor va fi prins și urmărit penal. Îi îndemn pe cei care au informații să facă un pas în față pentru a se asigura că autorul acestui atac dezgustător simte întreaga forță a legii", a conchis edilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Doi poliţişti au fost înjunghiaţi în centrul Londrei, în apropiere de Buckingham Palace