Antena Meniu Search
x

Doi români filmați când fac amor lângă locul de joacă, la Torino: "Un cuplu pe jumătate gol, în acțiune!" (video)

Doi români au fost filmați când fac amor lângă locul de joacă, la Torino: "Un cuplu pe jumătate gol, în acțiune!", spune cel care i-a surprins.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.05.2020, 09:12

Români în Italia
Cuplul de români, filmat și dat pe mâna poliției - Captură video
  • Un bărbat a filmat totul și a anunțat poliția.
  • Românii ăși improvizaseră un pat lângă zidul unui parc.

Un cuplu de români a fost raportat la poliție după ce miercuri după-amiază au fost surprinși făcând amor în Torino, lîngă peretele grădinii Maicii Tereza din Calcutta, în cartierul Aurora. 

Este vorba despre un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani, ei fiind surprinși la câțiva metri de locul de joacă pentru copii, unde un echipaj de poliție a fost chemat de martori. 

Românii aveau acolo un fel de pat improvizat, construit în spatele unui tufiș. Ei locuiau acolo, între garduri și peretele grădinii.

Cuplul de români a fost prins de polițiști după ce un italian s-a uitat pe fereastră și a văzut scenele explicite, pe care le-a filmat, scrie La Stampa.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"M-am uitat pe geam și am văzut un cuplu pe jumătate gol în acțiune.", a spus bărbatul care a surprins scena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi români filmați când fac amor lângă locul de joacă, la Torino: "Un cuplu pe jumătate gol, în acțiune!" (video)