Antena Meniu Search
x

Un polițist a plâns lângă mașina în care au pierit doi tineri și bebelușul lor, în Galați: "Copilul a murit, a murit o parte din mine"

Un polițist a plâns lângă mașina în care au pierit doi tineri și bebelușul lor, în Galați: "Copilul a murit, a murit o parte din mine", a scris el despre tragedia la care a fost martor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.05.2020, 08:25

  • Un șofer de 28 de ani a adormit la volan și a intrat într-un camion.
  • Soția lui, 23 de ani, și bebelușul lor, erau în mașină.

Doi tineri și bebelușul lor de doar 10 luni au murit vineri dimineaţa într-un accident rutier cumplit, pe E85, în Galați, între Ireasca și Breheci. Tatăl, 28 de ani, a ațipit la volan și a intrat pe contrasens direct într-un camion.

Mama, 23 de ani, și bebelușul lor, erau pe bancheta din spate. Tatăl și copilul au murit la locul accidentului, tânăra mămică la spitalul din Tecuci, la scurtă vreme după ce fusese transportată acolo.

"Salvatorii au găsit la locului accidentului o familie formată din tineri părinţi şi un copil, acesta din urmă fiind scos de către participanţii la trafic din mașină. Pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea femeii, care prezenta multiple traumatisme, precum şi a bărbatului, care avea leziuni incompatibile cu viaţa.", a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Victor Maftei, un polițist din Constanța a fost primul care a ajuns la locul impactului, fiind în tranzit pe acel drum. El a povestit pe Facebook, momentele trăite acolo.

Pe acelaşi subiect

"Prea trăim doar cu gândul la mâine... Astăzi trebuie sa trăim. Accidentul urat rău. Am ajuns la câteva secunde după impact. Lumea blocata, la 5 dimineața oricum nu procesezi bine dar totuși... Am sărit din mașină, asa cum o fac de fiecare data fără ezitare, când este vorba sa ajut, am alergat pana la mașina lovita...

Dacă se mai putea numi mașina... Epava era lângă drum fumengand. În ea o familie... Lângă mine au mai coborât 2 femei, moldovence de alea adevărate care deși speriate au pus mana sa ma ajute sa deschidem usa din spate sa ajutam copilul. Era prea târziu pentru el, ca și pentru tatăl lui ce se afla la volan...

Mama lui încă respira. Sunase cineva înainte sa cobor eu lângă mașina pun mana pe telefon și sun și eu și întreb de un elicopter care ar trebui sa vina și sa o salveze... La telefon sec...

- Nu avem elicopter...

Secundele treceau dureros de încet încercăm sa vorbesc cu ea sa ii spuneam sa reziste. Nu știu și nu cred ca ma auzea respira greu dar am simțit ca trebuie sa o fac... Într-un final sirenele se auzeau dar parca erau și ele triste ca nu pot face nimic. Pompieri sunt și rămân niște eroi printre noi. Au făcut eforturi supraomenești... Dar astăzi nu a fost sa fie... Și ei au fost depășiți .

Șoferul de pe camionul repeta obsesiv...

-Am tras de volan pana spre margine dar au venit în mine.

Era schimbat la fata și blocat de accident.

Astăzi am îmbătrânit minim 10 ani și pentru prima oara m-am simțit neputincios... Am pierdut o lupta la care nu aveam sorti de izbândă...

Viata este un drum spre moarte de la primul strigat pana la ultima răsuflare...", a scirs Victor.

Apoi, la comentarii, unde se inițiase un dialog cu cei care citiseră postarea, polițistul a scris: "Da frate am trecut și eu prin destule dar ma rupt ca nu am putut face mai multe. M-am simțit neputincios și slab rău azi. M-am suit în mașină și am plecat plângând de acolo. A murit o parte din mine acolo..."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un polițist a plâns lângă mașina în care au pierit doi tineri și bebelușul lor, în Galați: "Copilul a murit, a murit o parte din mine"