Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi români au făcut praf maşina poliţiei spaniole, care-i urmărea pe autostradă. Trei poliţişti la spital

Doi români au făcut praf maşina poliţiei spaniole, care-i urmărea pe autostradă. Trei poliţişti au ajuns la spital, fiind răniţi, după ce românii au intrat direct în autospeciala în care se aflau.

de Cosmin Stăniloiu

la 21.06.2019 , 16:44

Doi români au făcut praf maşina poliţiei spaniole, care-i urmărea pe autostradă. Trei poliţişti au ajuns la spital, fiind răniţi, după ce românii au intrat direct în autospeciala în care se aflau.

Trei polițiști au fost răniți într-o coliziune care a avut loc A-67, în dreptul localităţii Corrales de Buelna, în Spania. Maşina în care erau şi urmăreau doi români a fost lovită în plin de autoturismul acestora, care încercau să scape de agenţi, după ce furaseră dintr-un magazin de telefoane din Torrelavega.

Cei doi români, de 26 și 22 de ani, cu inițiale SH și RTN, au fost arestaţi şi sunt acuzați de furt, atac asupra poliţiştilor şi conducere periculoasă a unui automobil. 

Articolul continuă după reclamă

Cei doi au furat opt telefoane mobile în valoare de 5.500 de euro. În plus, sunt considerați autori ai unui alt furt similar din Soria, unde au furat telefoane, tablete și computere în valoare de 40.000 de euro. 

Pe acelaşi subiect

Joi, în jurul orei 12.20, cei doi hoţi au fost urmăriţi de poliţie şi au ieşit la volanul unui Mercedes pe autostradă. Mai multe echipaje de Poliţie au fosrmat un baraj, iar românii au izbit în plin una dintre maşini. Apoi au coborât şi au luat-o la fugă pe câmp, fiind capturaţi după scurtă vreme, ascunţi într-o pădure, scrie elcierredigital.com.

Trei poliţişti au fost răniţi, dar fără să sufere vătămări grave.

NOTĂ: Sursa citată de site-ul nostru a publicat în articolul original şi fotografii de la un alt accident, produs în aceeaşi zonă. Am îndepărtat aceste fotografii, păstrând doar imaginile de la accidentul în care au fost implicaţi cei doi români.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Doi români au făcut praf maşina poliţiei spaniole, care-i urmărea pe autostradă. Trei poliţişti la spital