Doi veterani de război au absolvit liceul la 85, respectiv 95 de ani (Video)

De Larisa Andreescu.
Publicat: 28.05.2019, 11:09.
Actualizat: 28.05.2019, 11:19

Doi veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial şi cel coreean au obţinut diploma de absolvire a liceului, un vis care a durat mai multe decenii pentru cei doi.

Cei doi au absolvit liceul alături de promoţia din 2019

Doi veterani de război au absolvit liceul câteva decenii mai târziu

youtube/Fishing

Doi veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial şi cel coreean au obţinut diploma de absolvire a liceului, un vis care a durat mai multe decenii pentru cei doi.

Veteranul Joe Perricone în vârstă de 95 de ani şi militarul coreean, Bill William Arnold Craddock, au participat la ceremonia de absolvire a liceului în data de 25 mai. Ambii bătrâni şi-au îndeplinit o dorinţă enormă pe care au aşteptat-o preţ de câteva decenii.

Cei doi militar iau fost nevoiţi să părăsească liceul la o vârstă fragedă pentru a intra în armată, Unul a servit în cel de-Al Doilea Război Mondial, iar celălalt în Războiul coreean, dar ambii au participat la cursuri pentru a obţine diploma de absolvenţi în 2019.

Joe Perricone

Joe Perricone, în vârstă de 95 de ani, a fost student la Liceul din Hillsborough din Tampa, Florida, când a fost chemat pentru a servi în armata americană, în Al Doilea Război Mondial în 1943. El a povestit că primise diploma ulterior, dar nu a avut niciodată ocazia să urce pe scenă pentru la premierea absovlenţilor.

Mai mult de 70 de ani mai târziu, nepotul său, judecătorul Thomas Palermo, a colaborat cu școala pentru a-l lăsa pe veteran să participe la premiere odată cu promoţia din 2019.

Joe Perricone a fost strigat primul pentru a urca pe scenă, unde a primit onoraţii pentru serviciul său adus ţării.

Bill William Arnold Craddock

La 16 ani, Bill William Arnold Craddock s-a alăturat Forțelor Aeriene și a părăsit Liceul de Voluntariat din Church Hill, Tennessee, fără absolvire.

Craddock, în vârstă de 85 de ani, a mers la ceea ce a fost apoi Școala de Științe Hill și ar fi absolvit în 1953, dar acest lucru nu s-a mai îndeplinit, fiind chemat să servească în războiul coreean.

Acum, 66 de ani mai târziu, el şi-a îndeplinit visul: "Înseamnă mult pentru mine ... Sunt emoţionat şi roşu în obraji pentru că am reuşit să ajung aici şi să obţin acest lucru” a declarat veteranul.

Potrivit CNN, William Craddock a avut şi câteva sfaturi pentru absolvenţii promoţiei din 2019, dar şi pentru cei care ar fi fos alături de el la premiera absolvenţilor din 1953: "Studiază din greu, fii bun și învață tot ce poți”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Fetița de 6 ani care a alunecat din telescaun, la Sinaia, a căzut aproape 8 metri în gol. Sistemul automat de siguranţă nu a funcționat
1
Social • pe 26.02 la 19:11

Clipe de coşmar astăzi pe pârtia Valea Soarelui din Sinaia. O fetiţă de 6 ani care se antrena împreună cu alţi colegi de la un club de schi a căzut din telescaun de la peste şapte metri. Deşi instalaţia de transport pe cablu este prevăzută cu sistem automat de siguranţă, astăzi nu a funcţionat. Micuţa a fost preluată de salvamontişti şi a ajuns, cu un elicopter SMURD, la spitalul din Târgu Mureş.

PARTENERI
Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu, însărcinată în 20 de săptămâni: ”Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii”
spynews.ro
EXCLUSIV. Pfizer, Moderna sau AstraZeneca? Ce le răspunde un medic pacienților atunci când este întrebat care vaccin este mai eficient
gandul.ro
Dezvăluiri uluitoare: fiul lui Ilie Dumitrescu vindea cocaină amestecată cu Paracetamol și fura la cântar!
prosport.ro
A fost sărac toată viața fără să știe că avea așa ceva în curte. Peste ce a dat un țăran când își săpa liniștit grădina
redactia.ro
Horoscopul zilei de 28 februarie 2021. Peștii trebuie să se preocupe de propria persoană. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine.ro
În ciuda speculațiilor, Leticia Calderon devăluie că relația dintre copiii ei și tatăl lor este una foarte strânsă
tvhappy.ro
O mai știi pe Nadine? Ce viață chinuită a avut. Uite ce a ajuns să facă ACUM
libertatea.ro
Fiica lui Andrei Vochin despre relația cu Ilie Dumitrescu: „A fost o greșeală față de tatăl meu. L-a deranjat”
GSP
"Un laş, ca toţi bărbaţii!" Femeia care a ajuns din cauza lui Ion Ţiriac la psihiatru, după ce s-a despărţit de miliardar: "Eu sunt cea care a suferit"
as.ro
ULTIMELE ȘTIRI
CITEȘTE PE A1.ro
Au doborât recordul pentru cea mai mare familie. Câți copii are familia și cât de mult costă doar mâncarea lor
A1.RO
Mirela Vaida a căzut la TCDU! Concurenta a întâmpinat dificultăți, dar asta nu a împiedicat-o să aibă un moment de excepție: „Te-ai ridicat cu o eleganță demnă de Doina Badea”
A1.RO

TV

Te cunosc de undeva, azi, ora 20:00 pe Antena 1: Emoţii la cote înalte
TV • ieri la 08:21
Video

Te cunosc de undeva, azi, ora 20:00 pe Antena 1: Emoţii la cote înalte

Emoţii la cote înalte în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Sub...