Antena Meniu Search
x

Doi veterani de război au absolvit liceul la 85, respectiv 95 de ani (Video)

Doi veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial şi cel coreean au obţinut diploma de absolvire a liceului, un vis care a durat mai multe decenii pentru cei doi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.05.2019, 11:19

Cei doi au absolvit liceul alături de promoţia din 2019
Doi veterani de război au absolvit liceul câteva decenii mai târziu - youtube/Fishing

Doi veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial şi cel coreean au obţinut diploma de absolvire a liceului, un vis care a durat mai multe decenii pentru cei doi.

Veteranul Joe Perricone în vârstă de 95 de ani şi militarul coreean, Bill William Arnold Craddock, au participat la ceremonia de absolvire a liceului în data de 25 mai. Ambii bătrâni şi-au îndeplinit o dorinţă enormă pe care au aşteptat-o preţ de câteva decenii.

Cei doi militar iau fost nevoiţi să părăsească liceul la o vârstă fragedă pentru a intra în armată, Unul a servit în cel de-Al Doilea Război Mondial, iar celălalt în Războiul coreean, dar ambii au participat la cursuri pentru a obţine diploma de absolvenţi în 2019.

Joe Perricone

Joe Perricone, în vârstă de 95 de ani, a fost student la Liceul din Hillsborough din Tampa, Florida, când a fost chemat pentru a servi în armata americană, în Al Doilea Război Mondial în 1943. El a povestit că primise diploma ulterior, dar nu a avut niciodată ocazia să urce pe scenă pentru la premierea absovlenţilor.

Mai mult de 70 de ani mai târziu, nepotul său, judecătorul Thomas Palermo, a colaborat cu școala pentru a-l lăsa pe veteran să participe la premiere odată cu promoţia din 2019.

Joe Perricone a fost strigat primul pentru a urca pe scenă, unde a primit onoraţii pentru serviciul său adus ţării.

Bill William Arnold Craddock

La 16 ani, Bill William Arnold Craddock s-a alăturat Forțelor Aeriene și a părăsit Liceul de Voluntariat din Church Hill, Tennessee, fără absolvire.

Craddock, în vârstă de 85 de ani, a mers la ceea ce a fost apoi Școala de Științe Hill și ar fi absolvit în 1953, dar acest lucru nu s-a mai îndeplinit, fiind chemat să servească în războiul coreean.

Acum, 66 de ani mai târziu, el şi-a îndeplinit visul: "Înseamnă mult pentru mine ... Sunt emoţionat şi roşu în obraji pentru că am reuşit să ajung aici şi să obţin acest lucru” a declarat veteranul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit CNN, William Craddock a avut şi câteva sfaturi pentru absolvenţii promoţiei din 2019, dar şi pentru cei care ar fi fos alături de el la premiera absolvenţilor din 1953: "Studiază din greu, fii bun și învață tot ce poți”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi veterani de război au absolvit liceul la 85, respectiv 95 de ani (Video)