Antena Meniu Search
x

Doliu în lumea modei, după sinuciderea designerului Kate Spade. Motivul care a împins-o la gestul extrem

O veste şocantă a îndoliat lumea modei. Celebrul designer american Kate Spade s-a sinucis în locuinţa sa din New York. În vârstă de 55 de ani, a lăsat un mesaj de adio pentru fiica ei de 13 ani. Şi un imperiu ce îi poartă numele.

Vezi și

O veste şocantă a îndoliat lumea modei. Celebrul designer american Kate Spade s-a sinucis în locuinţa sa din New York. În vârstă de 55 de ani, a lăsat un mesaj de adio pentru fiica ei de 13 ani. Şi un imperiu ce îi poartă numele. Presa de peste Ocean titrează că soţul îi ceruse divorţul şi se mutase de acasă după 24 de ani de căsnicie.

Kate Spade a fost designerul unei generaţii. Poşetele care îi poartă numele au concurat cu cele semnate de mari case de modă internaţionale. În ciuda succesului, creatoarea se lupta de ani întregi cu depresia, spun apropiaţii. Ieri, a fost găsită fără viaţă de menajera sa, în apartamentul ei din Manhattan

DERMOT SHEA, poliţist NYPD

Pare să fie un caz tragic de sinucidere, dar ancheta este la început. Am găsit un bilet de adio la locul incidentului. Nu o să intru în detalii, dar acel bilet rezumă bine ceea ce şi noi suspectăm că s-a întâmplat.

Biletul de adio, scrie presa de peste ocean, ar fi adresat fiicei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Absolventă de jurnalism, Kate Spade şi-a descoperit pasiunea pentru modă în timp ce lucra pentru o renumită revistă pentru femei. Şi-a deschis primul butic în 1993, iar în câţiva ani a ajuns să conducă un adevărat imperiu cu 175 de magazine în întreaga lume. 

În 2007, la naşterea fiicei sale, Kate a vândut brandul cu 125 de milioane de dolari. Iar anul trecut, Kate Spade Company a fost cumpărat cu 2,5 miliarde de dolari. Din 2016, designerul revenise pe piaţă cu o nouă firmă numită după fiica sa, iar succesul nu a ocolit-o nici de această dată.

KATE SPADE, designer:

Am încercat, mereu, ca produsele create de mine să fie simple şi nu chiar. Să fie un stil curat, dar, în acelaşi timp, cu personalitate.

"Mama mi-a cumpărat prima poşetă Kate Spade când eram la facultate. Încă o mai am. Le sunt alături apropiaţilor, familiei ei, a scris pe twitter fiica fostului preşedinte american Bill Clinton. 

Mai puţin sensibili în faţa tragediei, sute de oameni au scos la vânzare pe siteurile de cumpărături online poşete semnate de Kate Spade. Chiar dacă sunt folosite, preţul lor s-a dublat în ultimele ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Doliu în lumea modei, după sinuciderea designerului Kate Spade. Motivul care a împins-o la gestul extrem