Antena Meniu Search
x

Donald Trump a adus hohote de râs la ONU, după ce s-a lăudat cu propriile realizări (Video)

Momente savuroase la New York unde au început lucrările Adunării Generale a ONU. Donald Trump a stârnit hohote de râs în sală atunci când, de la tribună, a exagerat cu laudele privind propriile realizări.

Vezi și

Momente savuroase la New York unde au început lucrările Adunării Generale a ONU. Donald Trump a stârnit hohote de râs în sală atunci când, de la tribună, a exagerat cu laudele privind propriile realizări.

Foarte matinali, invitaţii de prim rang au ajuns la sediul Naţiunilor Unite de la ora locală 7 dimineaţa. Klaus Iohannis a venit însoţit de delegaţia din care fac parte şi ministrul de externe Theodor Meleşcanu şi Ana Birchall. Mâine, preşedintele României se va adresa de la tribuna Naţiunilor Unite. România candidează pentru un loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate.

Unul dintre cei mai duri critici ai organizaţiei, Donald Trump a fost al doilea vorbitor, după preşedintele Braziliei, potrivit unei tradiţii ce datează din 1947. Lipsa de modestie a liderului american a provocat hohote de râs în rândul audienţei.

În mai puţin de 2 ani, administraţia mea a avut mai multe realizări decât aproape orice altă administraţie din istoria ţării noastre. (Râsete în sală - n.r.) Nu mă aşteptam la reacţia asta dar e bine şi aşa, a replicat Trump.

Cu o atitudine total schimbată faţă de anul trecut când promitea că va distruge Coreea de Nord, Donald Trump a laudat apoi relatia cu Kim Jong Un. Şi s-a dezlănţuit asupra Iranului. 

DONALD TRUMP, preşedinte SUA: Liderii iranieni seamănă haos, moarte şi distrugere. Sancţiuni suplimentare vor fi impuse pe 5 noiembrie şi va urma războiul. 

Însoţită de fetiţa ei în vârstă de 3 luni şi de soţ, premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a făcut deliciul fotografilor, atât ieri, la sosirea la sediul Naţiunilor Unite cât şi azi, în sala de plen.  Este al doilea şef de stat care naşte în timpul mandatului. Iar bebeluşul a avut chiar şi propriul ecuson pentru a i se permite accesul. 

Adunarea Generală se va încheia vineri. Lideri de stat şi de guvern reprezentând toate cele 193 de ţări membre ONU se află la New York zilele acestea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Donald Trump a adus hohote de râs la ONU, după ce s-a lăudat cu propriile realizări (Video)