Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Donald Trump, după ce a fost întrebat ce l-ar împiedica să candideze din nou la președinția SUA: "Numai diagnosticul unui medic"

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a declarat că este decis să revină la Casa Albă, în cel mai recent interviu. În vârstă de 75 de ani, omul de afaceri, înscris în Partidul Republican, susţine că doar diagnosticul medicului l-ar putea împiedica.

De Redactia Observator la 26.09.2021, 16:04
fostul președinte al SUA Donald Trump
Fostul președinte american Donald Trump - Profimedia Images

"Numai diagnosticul unui medic" poate opri candidatura lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Americii, pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Asta a afirmat fostul preşedinte american la emisiunea "The Water Cooler" de la Real America’s Voice. Într-un interviu lung, fostul preşedinte a atins numeroase puncte, de la presupusa fraudă electorală din Georgia la viitoarele audieri ale Congresului cu privire la asaltul din 6 ianuarie, de la haosul imigranţilor la scutul antirachetă al Israelului.

Donald Trump, acum în vârstă de 75 de ani, a fost cel mai vârstnic preşedinte în funcţie la Casa Albă, înainte ca Joe Biden, care are 78 de ani, să fie ales. Trump a relansat acuzaţiile de fraudă la alegerile prezidenţiale, fără a produce şi probe: "Am câştigat în Alabama cu un rezultat record, am câştigat în Florida. Şi ce s-a întâmplat în Georgia? Am câştigat în Ohio şi Iowa cu o avalanşă de voturi, iar în Georgia nu?".

sursa: Mediafax

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Donald Trump, după ce a fost întrebat ce l-ar împiedica să candideze din nou la președinția SUA: "Numai diagnosticul unui medic"