Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump s-a enervat pe un reporter, în direct: "Eu sunt președintele SUA! Nu vorbi așa cu președintele!"

Donald Trump s-a enervat pe un reporter, după ce a fost întrerupt și întrebat dacă va recunoaște rezultatul alegerilor. "Nu vorbi niciodată așa cu președintele!", i-a replicat liderul de la Casa Albă.

De Daniel Murărescu la 27.11.2020, 17:53
Președintele Donald Trump
Donald Trump - Profimedia Images
  • Donald Trump a devenit iritat atunci când un corespondent l-a întrerupt în timp ce făcea declarații
  • Președintele american a acuzat în mai multe rânduri organizații media din SUA de "fake news", de-a lungul anilor

Ieșirea a avut loc în prima conferință de presă cu reporteri susținută de Donald Trump, după alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

Întrerupt de corespondentul agenției Reuters, Jeff Mason, președintele american a dat un răspuns tăios, după ce a refuzat să mai poarte un dialog cu acesta. "Timpul nu e de partea noastră. Faptele sunt de partea noastră. A fost o fraudă masivă. E ca-n țările din lumea a treia... Nu vorbi cu mine așa! Ești de categorie ușoară. Eu sunt președintele Statele Unite ale Americii! Nu vorbi niciodată cu președintele așa!".

Schimbul de replici a avut loc în contextul în care liderul de la Casa Albă acuză o fraudă masivă la alegerile prezidențiale, în care contracandidatul democrat a fost declarat câștigător de marile outlet-uri media de peste Ocean. Trump a spus că "este foarte greu să accepte" rezultatul alegerilor, dar va părăsi fotoliul din Biroul Oval dacă Colegiul Elector va vota pentru Joe Biden.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Donald Trump s-a enervat pe un reporter, în direct: "Eu sunt președintele SUA! Nu vorbi așa cu președintele!"

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA