Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump s-a enervat pe un reporter, în direct: "Eu sunt președintele SUA! Nu vorbi așa cu președintele!"

Donald Trump s-a enervat pe un reporter, după ce a fost întrerupt și întrebat dacă va recunoaște rezultatul alegerilor. "Nu vorbi niciodată așa cu președintele!", i-a replicat liderul de la Casa Albă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.11.2020, 17:53

Președintele Donald Trump
Donald Trump - Profimedia Images
  • Donald Trump a devenit iritat atunci când un corespondent l-a întrerupt în timp ce făcea declarații
  • Președintele american a acuzat în mai multe rânduri organizații media din SUA de "fake news", de-a lungul anilor

Ieșirea a avut loc în prima conferință de presă cu reporteri susținută de Donald Trump, după alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

Întrerupt de corespondentul agenției Reuters, Jeff Mason, președintele american a dat un răspuns tăios, după ce a refuzat să mai poarte un dialog cu acesta. "Timpul nu e de partea noastră. Faptele sunt de partea noastră. A fost o fraudă masivă. E ca-n țările din lumea a treia... Nu vorbi cu mine așa! Ești de categorie ușoară. Eu sunt președintele Statele Unite ale Americii! Nu vorbi niciodată cu președintele așa!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Schimbul de replici a avut loc în contextul în care liderul de la Casa Albă acuză o fraudă masivă la alegerile prezidențiale, în care contracandidatul democrat a fost declarat câștigător de marile outlet-uri media de peste Ocean. Trump a spus că "este foarte greu să accepte" rezultatul alegerilor, dar va părăsi fotoliul din Biroul Oval dacă Colegiul Elector va vota pentru Joe Biden.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Donald Trump s-a enervat pe un reporter, în direct: "Eu sunt președintele SUA! Nu vorbi așa cu președintele!"