Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dorel, un român dispărut în Italia de aproape trei săptămâni, a fost găsit mort. Zăcea într-un Audi căzut într-o râpă

Deznodământ tragic în cazul românului dispărut de aproape trei săptămâni, în Italia. Bărbatul a fost găsit mort într-un Audi, nu departe de locul unde fusese văzut ultima oară. Maşina era căzută într-o râpă, lângă râul Tavo din localitatea Loreto Aprutino din Pescara, regiunea Abruzzo.

de Redactia Observator

la 18.02.2024, 13:41

Dorel, un român dispărut în Italia de aproape trei săptămâni, a fost găsit mort. Zăcea într-un Audi căzut într-o râpă - abruzzolive.it / rete8.it

Alarma a fost dată de un bărbat care strângea lemne. Imediat, la fața locului au ajuns pompierii și carabinierii Companiei Montesilvano, care au început imediat cercetările, relatează publicația Rete8.it. Potrivit unei reconstituiri inițiale, românul ar fi fost victima unui accident: mașina sa a ieșit de șosea și s-a prăbușit în râpă, într-o zonă extrem de inaccesibilă. 

Căutările bărbatului, începute imediat după plângerea depusă de familie, au continuat câteva zile, dar nu au avut niciune rezultat. Dorel Vaduva a dispărut miercuri, 31 ianuarie, când mama lui l-a văzut pentru ultima oară. Femeia a încercat să-l sune în jurul orei 19.00, în acea seară, fără a primi vreun răspuns. Din acel moment, telefonul lui a fost mereu închis.

Dorel avea o fiică și voia să se întoarcă în România

Neliniștiți de absența prelungită a bărbatului, membrii familiei au alertat autoritățile. Potrivit informațiilor furnizate de rude, bărbatul a plecat cu mașina sa, un Audi A3, pierzându-și orice urme. După aproape trei săptămâni de la dispariție, Dorel a fost găsit mort în același autoturism. Autopsia va fi cea care va spune cauza exactă a decesului și dacă acesta a survenit în ziua dispariției.

Românul era tatăl unei fete, care nu locuiește cu el, ci cu fosta lui soție, de care s-a despărțit.

Dorel lucra la o companie din Loreto și locuia în Passo Cordone. Cu câteva zile înainte de dispariție, i-a mărturisit unui prieten din Pescara că vrea să se întoarcă în România și că se vor vedea pentru a-și lua rămas bun. Vorbise despre dorința sa de a merge la muncă împreună cu un văr, la o firmă de depozitare a materialelor feroase. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Dorel, un român dispărut în Italia de aproape trei săptămâni, a fost găsit mort. Zăcea într-un Audi căzut într-o râpă