Antena Meniu Search
x

Două crime odioase în 12 ore! Una dintre victime, un cunoscut transsexual român. Asasinul i-a înfipt cuţitul în inimă, crezând că e femeie!

Două crime sângeroase comise în Italia în mai puţin de 12 ore. Una dintre victime - transsexualul român Laurenţiu Ursu, în vârstă de 27 de ani.

Două crime sângeroase comise în Italia în mai puţin de 12 ore. Una dintre victime - transsexualul român Laurenţiu Ursu, în vârstă de 27 de ani. A fost înjunghiat direct în inimă, criminalul crezând că e femeie.

La nici 12 ore după ce l-a ucis pe român, italianul Emanuele V., de 35 de ani, iese cu un amic nord-african, în vârstă de 20 de ani, pe care îl cunoscuse în închisoare.

După câteva ore înecate în alcool şi droguri, a urmat a doua crimă. După acelaşi tipar. Tânărul nord-african a fost înjunghiat direct în inimă. Nu a mai avut nicio şansă.

Pe acelaşi subiect

Reţinut de carabinieri, italianul jură că nu el l-a omorât pe băiat, dar recunoaşte că l-a ucis pe român.

"Nu l-am omorât eu. Am consumat împreună cocaină. Când am plecat, era viu", a declarat italianul.

Despre atacul brutal împotriva lui Laurenţiu, bărbatul spune că a fost o greşeală.

"L-am atacat pe transsexual. Am crezut că este femeie. I-am spus să îmi dea banii pe care îi are. Ne-am bătut", a mărturisit asasinul.

Reamintim că vineri dimineaţă, carabinierii italieni au făcut o descoperire macabră în parcul Turismului din Via Tre Fontane din Roma. Oamenii legii au găsit cadavrul unui transsexual român, cunoscut forţelor de ordine italiene.  

Potrivit iltempo.it, alerta a fost dată de un trecător.

După examinarea cadavrului, poliţiştii au constatat că românul avea o rană adâncă în piept, agenţii luând crima ca fiind prima ipoteză de lucru.

O anchetă este în desfăşurare în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Două crime odioase în 12 ore! Una dintre victime, un cunoscut transsexual român. Asasinul i-a înfipt cuţitul în inimă, crezând că e femeie!