Antena Meniu Search
x

Tragedie în familia unor români din Italia! Un băieţel de 5 anişori a murit înecat, sub ochii tatălui, după ce a căzut într-un puţ, la o moară de măsline

Un băieţel în vârstă de 5 ani, care se afla în vizită la o moară de măsline din localitatea italiană Corinaldă, a murit după ce a căzut într-un puţ.

Un băieţel în vârstă de 5 ani, care se afla în vizită, împreună cu tatăl şi mătuşa, la o moară de măsline din localitatea italiană Corinaldă, provincia Ancona, a murit după ce a căzut într-un puţ.

Florin Petru S. se juca în apropierea unui puţ de evacuare în momentul în care s-a dezechilibrat şi a căzut în interior, de la patru metri înălţime. 

Potrivit presei din Pensinsulă, în puţ se afla aproape un metru şi jumătate de lichid provenit de la măcinarea măslinelor.

Imediat, tatăl şi mătuşa băieţelului au alertat ambulanţa şi pompierii.

Din păcate, pentru băieţel nu mai era nimic de făcut. În ciuda eforturilor de a-l readuce la viaţă, micuţul a murit.

Florin Pentru era născut în Italia şi locuia împreună cu părinţii români în localitatea Ostra Vetere din provinvia Ancona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tragedie în familia unor români din Italia! Un băieţel de 5 anişori a murit înecat, sub ochii tatălui, după ce a căzut într-un puţ, la o moară de măsline