Antena Meniu Search
x

Două persoane au murit ca urmare a rănilor provocate de explozia de sâmbătă din parcul acvatic din Taiwan

Un student în vârstă de 19 ani cu arsuri pe 95% din suprafața corpului în urma exploziei survenite sâmbătă într-un parc acvatic din Taiwan a murit joi, acesta fiind cea de-a doua persoană care a decedat ca urmare a rănilor provocate după ce o pulbere colorată proiectată asupra mulțimii a luat foc, au informat surse medicale

Un student în vârstă de 19 ani cu arsuri pe 95% din suprafața corpului în urma exploziei survenite sâmbătă într-un parc acvatic din Taiwan a murit joi, acesta fiind cea de-a doua persoană care a decedat ca urmare a rănilor provocate după ce o pulbere colorată proiectată asupra mulțimii a luat foc, au informat surse medicale. 

Explozia a avut loc în timp ce o mie de persoane se aflau în parcul de distracții acvatice ''Formosa Fun Coast'', din localitatea New Taipei situată în apropiere de capitala taiwaneză.

Majoritatea victimelor erau îmbrăcate doar în costume de baie pentru a dansa sub jeturile de pulbere care le acopereau corpurile în albastru sau verde.

Pudra a luat foc, transformându-i pe tinerii petrecăreți în torțe umane. Pentru moment nu se cunosc cauzele exacte care au provocat această dramă, însă anchetatorii cred că explozia s-ar fi putut declanșa de la căldura spoturilor luminoase sau din cauza țigărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Două persoane au murit ca urmare a rănilor provocate de explozia de sâmbătă din parcul acvatic din Taiwan