Antena Meniu Search
x

Drama bărbatului care a petrecut 23 de ani în închisoare pentru două crime pe care nu le-a comis

Ricky Kidd, un bărbat de 45 de ani din Kansas City, Missouri, Statele Unite ale Americii, și-a petrecut 23 de ani din viață după gratii, fiind condamnat pentru două crime pe care nu le-a comis.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.07.2020, 18:09

Bărbatul a fost încarcerat în perioada 1996-2019
Ricky Kidd s-a logodit după ieșirea din închisoare și urmează să devină tătic - Ricky Kidd via Metro Online
  • Ricky Kidd s-a logodit și urmează să devină tată.
  • Bărbatul a fost încarcerat în perioada 1996-2019.

Ricky Kidd a fost condamnat pentru cele două crime la închisoare pe viață, în 1996.

Conform Metro Online, Ricky a crezut în permanență în nevinovăția sa. A contestat de 11 ori pedeapsa încasată, însă abia a 12-a oară șansa a fost de partea sa.

În august anul trecut, un judecător și-a dat seama că "există probe clare și convingătoare care arată nevinovăția inculpatului și care nu au fost luate în calcul de procurori".

Eliberat din închisoare, Ricky a avut nevoie de mai puțin de un an pentru a-și reveni aproape în totalitate.

Și-a construit o nouă viață alături de logodnica lui, Elizabeth Dawn (29 de ani), și urmează să devină tătic. În plus, Ricky a scris deja o carte despre întreaga poveste.

"Este foarte bine să simt că sunt din nou eu. Sunt încântat că pot să-mi trăiesc din nou viața și simt că am ieșit dintr-un coșmar și am intrat într-un vis frumos. Întotdeauna am visat la ziua în care vor spune - Ricky, am greșit, am făcut o eroare și ești liber să pleci. În ziua în care am aflat că sunt din nou un om liber am plâns atât de mult încât lacrimile mi-au invadat ochii și obrajii. Știam că în sfârșit voi putea pleca acasă", este mesajul transmis de Ricky Kidd.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Drama bărbatului care a petrecut 23 de ani în închisoare pentru două crime pe care nu le-a comis