Antena Meniu Search
x

După criza combustibilului, Marea Britanie se confruntă și cu întârzieri în livrările de medicamente în farmacii

Farmaciile din Marea Britanie au transmis luni că se confruntă cu întârzieri în livrările de medicamente în unele zone şi au făcut apel la guvern să asigure un plan de urgenţă rapid pentru a preveni viitoare probleme în furnizarea de medicamente.

De Redactia Observator la 04.10.2021, 13:53
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

"Farmaciştii şi echipele lor depun mari eforturi pentru a garanta că pacienţii au acces la medicamentele lor pe perioada crizei actuale", a declarat pentru Reuters Leyla Hannbeck, CEO al Asociaţiei Farmaciilor Independente Multiple (AIMp).

"În timp ce situaţia privind criza de carburant a început să se îmbunătăţească, suntem conştienţi că unele zone geografice continuă să fie afectate de întârzieri în livrările de medicamente", a spus Hannbeck, potrivit Agerpres.

Ea a declarat că actuala criză are un impact considerabil asupra volumului de muncă şi a stresului farmaciştilor.

"Urmărim îndeaproape situaţia legată de şoferii de camion şi de criza combustibilului (...) şi cerem guvernului să asigure planuri de urgenţă solide şi o strategie pentru a garanta că furnizările de medicamente nu sunt afectate şi că putem să avem în continuare grijă de pacienţii noştri", a declarat Hannbeck.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » După criza combustibilului, Marea Britanie se confruntă și cu întârzieri în livrările de medicamente în farmacii

Breaking News

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel