Antena Meniu Search
x

DURERE FĂRĂ MARGINI pentru o familie de români din Italia. Un copil de nici doi ani s-a stins din viaţă, după ce a fost salvat dintr-o fântână

Băiatul femeii de nici doi ani a murit după ce a căzut într-un puţ. Bunicul a încercat să-l aducă la suprafaţă, dar n-a reuşit. Copilul a fost scos din fântână de pompieri, dar s-a stins la spital, după două zile de agonie.

Vezi și

Băiatul femeii de nici doi ani a murit după ce a căzut într-un puţ. Bunicul a încercat să-l aducă la suprafaţă, dar n-a reuşit. Copilul a fost scos din fântână de pompieri, dar s-a stins la spital, după două zile de agonie.

Băieţelul mai avea o lună până să împlinească doi ani. Se juca în curte cu sora lui mai mare, când, într-un moment de neatenţie al mamei, a căzut într-un puţ adânc de nouă metri. Fântâna, abandonată, era acoperită cu un capac metalic care a cedat.

Bunicul şi-a dat seama după câteva minute că băieţelul lipseşte. A coborât în puţ să-l salveze, dar a reuşit doar să-l ridice deasupra nivelului apei, ca să nu se înece. Pompierii au intervenit cu patru echipaje şi o echipă specială de salvare. Copilul şi bunicul au fost aduşi la suprafaţă şi transportaţi la spital. Starea băiatului era gravă: avea apă rece în plămâni. A fost transferat la un spital din Roma, dar, cu toate eforturile, medicii nu l-au putut salva.

Procuratura italiană a deschis o anchetă. Primii audiaţi au fost chiar părinţii copilului, care încă nu ştiau că-l vor pierde pentru totdeauna. Familia românilor era stabilită de mai mulţi ani într-un orăşel de lângă Roma, unde se bucura de stima tuturor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » DURERE FĂRĂ MARGINI pentru o familie de români din Italia. Un copil de nici doi ani s-a stins din viaţă, după ce a fost salvat dintr-o fântână