Antena Meniu Search
x

E SUPERBĂ! A fost diagnosticată cu cancer, dar asta nu a împiedicat-o să inspire oamenii din întreaga lume (GALERIE FOTO)

“Cancerul nu mă opreşte să fiu o prinţesă.” Acesta este mesajul unei tinere de 17 ani. Iar noi chiar îi dăm dreptate.

“Cancerul nu mă opreşte să fiu o prinţesă.” Acesta este mesajul unei tinere de 17 ani. Iar noi chiar îi dăm dreptate.

Andrea Sierra Salazar, care locuieşte în Texas, a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin cu scleroză nodulară, stadiul II, însă boala sa nu a împiedicat-o să facă ceea ce îşi doreşte.

Andrea a început să acorde mai mult timp modeling-ului după ce a fost diagnosticată, în special în perioada în care tratamentul a ţinut-o departe de şcoală. Mama sa a ajutat-o să intre în legătură cu fotografi şi diferite agenţii care şi-au dorit să o ajute pe Andrea să rămână puternică pe întreaga perioadă a tratamentului.

“Astăzi am învăţat că atunci când ai încredere şi laşi totul în mâinile lui Dumnezeu, se pot întâmpla miracole. Cancerul nu mă opreşte să fiu o prinţesă”, a spus Andrea pe contul său de Twitter.

Potrivit fotografului Gerardo Garmendia, Andrea a fost cea care a venit cu acest concept de a fi o prinţesă fără perucă. Chiar dacă la început a ezitat să facă aceste fotografii, rezultatul a fost unul impresionant şi de impact, inspirând oamenii din întreaga lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » E SUPERBĂ! A fost diagnosticată cu cancer, dar asta nu a împiedicat-o să inspire oamenii din întreaga lume (GALERIE FOTO)