Meniu
Search
x

Elon Musk a dezvăluit condițiile în care ar fi de acord să reia achiziția Twitter

Miliardarul american Elon Musk crede că un acord ar putea fi găsit dacă Twitter dezvăluie toate detaliile legate de modul în care stbilește care conturi sunt reale și care sunt operate de boți. La începutul lunii iulie, Musk a anunțat că pune capăt planurilor legate de achiziția Twitter. O lună mai târziu, preşedintele Tesla şi Space X a revenit decizie, notează News.ro.

De Redactia Observator la 06.08.2022, 17:23

Miliardarul i-a răspuns unui internaut că "dacă Twitter pur şi simplu își dezvăluie metoda de eşantionare a 100 de conturi şi confirmă că acestea sunt reale, acordul (n.r. de preluare a Twitter) ar trebui să fie reluat conform condiţiilor iniţiale. Cu toate acestea, dacă se dovedeşte că declaraţiile lor către SEC (autoritatea americană care supraveghează pieţa financiară) sunt false, nu va mai fi cazul".

Răspunzând unui alt internaut care s-a întrebat dacă SEC investighează aceste "afirmaţii dubioase", Elon Musk a postat pe Twitter: "Bună întrebare. De ce nu o fac?".

Această poziţie vine la două zile după ce Elon Musk a acuzat Twitter de "fraudă" cu privire la numărul de conturi monetizabile ale reţelei de socializare. Afirmaţiile şefului Tesla şi SpaceX "sunt inexacte din punct de vedere faptic, insuficiente din punct de vedere juridic şi irelevante din punct de vedere comercial. Abia aşteptăm să aibă loc procesul", a replicat joia trecută Bret Taylor, preşedintele consiliului de administraţie al platformei.

La mijlocul lunii iulie, Twitter l-a dat în judecată pe Elon Musk în Delaware, pentru a-l obliga să-şi onoreze angajamentul de achiziţie pentru 44 de miliarde de dolari. Procesul urmează să înceapă pe 17 octombrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Elon Musk a dezvăluit condițiile în care ar fi de acord să reia achiziția Twitter