Antena Meniu Search
x

Video Elon Musk e acuzat că a hărţuit sexual o angajată SpaceX. Suma uriaşă cu care ar fi încercat să-i cumpere tăcerea

Cel mai bogat om din lume este acuzat de hărţuire sexuală. Elon Musk i-ar fi făcut propuneri indecente unei însoţitoare de bord, iar apoi i-ar fi cumpărat tăcerea cu un sfert de milion de dolari. Excentricul miliardar neagă acuzaţiile şi spune că în spate ar fi un război politic.

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 21:25

Vezi și

Acuzaţiile la adresa lui Elon Musk au fost făcute publice de Business Insider, un celebru portal de știri din business și tehnologie de peste Ocean. Potrivit jurnaliştilor americani, miliardarul s-ar fi dezbrăcat în faţa unei însoţitoare de bord şi a mângâiat-o pe picior. Pentru că tânăra mergea la echitaţie, i-ar fi promis că îi cumpără un cal, în schimbul unui masaj erotic.

Reacţia lui Elon Musk, acuzat de hărţuire sexuală

Incidentul ar fi avut loc în 2016, în avionul privat al lui Elon Musk, iar însoţitoarea de bord era angajată la firma miliardarului, SpaceX. Acuzaţiile sunt confirmate şi de una dintre prietenele presupusei victime, care susţine că a fost martora episodului de hărţuire. Elon Musk neagă toate acuzaţiile. "Am o provocare pentru această mincinoasă, care susține că prietena ei m-a văzut "dezbrăcat", să descrie ceva, orice, cicatrici, tatuaje, ce nu este cunoscut de public. Nu va putea să o facă pentru că nu s-a întâmplat niciodată", susţine Elon Musk

Femeia, care a vrut să rămână anonimă, nu a reclamat imediat incidentul, ci abia după doi ani. Pentru că nu ar fi fost promovată în cadrul companiei a pus totul pe seama refuzului de a se culca cu şeful SpaceX. Aşa că şi-a luat un avocat, dar nu a mers în justiţie, şi a negociat tăcerea pentru 250.000 de dolari.

Pe acelaşi subiect

Scandalul ar fi fost motivat politic, crede Musk

Cel mai bogat pământean spune că acest scandal are o motivaţie politică şi nu a apărut întâmplător, la doar câteva zile după ce l-a criticat pe Joe Biden. A anuţat că, deşi era democrat convins, de acum înainte va vota cu republicanii. "Să vă spun sincer, nu ştiu cu ce se ocupă administraţia Biden. Cred că adevăratul preşedinte este cel care controlează teleprompterul", a declarat miliardarul. 

Casa Albă nu a rămas tăcută la acuzaţiile lui Elon Musk. Spune că nu este o surpriză ca un miliardar, ostil intereselor muncitorilor, să-l atace pe Biden, care a luat cele mai multe măsuri în favoarea sindicatelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Elon Musk e acuzat că a hărţuit sexual o angajată SpaceX. Suma uriaşă cu care ar fi încercat să-i cumpere tăcerea