Antena Meniu Search
x

Video Europa, paralizată de ninsori. Oamenii au fost evacuaţi cu elicopterele în Italia, Franţa şi UK se confruntă cu temperaturi extrem de scăzute

Iarna este, în aceste zile, deosebit de aspră într-o mare parte a Europei. În Slovenia, ninsoarea aproape neîncetată a paralizat traficul pe cea mai importantă şosea a ţării şi pe mai multe drumuri secundare.

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 08:38

Vezi și

Câteva regiuni au rămas fără curent electric. Ninsori abundente au căzut şi în Italia, unde stratul de zăpadă a atins, în unele localităţi, chiar şi un metru. Câteva sate au fost complet izolate, iar localnicii au fost evacuaţi cu elicopterele.

Meteorologii avertizează că vremea va rămâne rece şi în următoarele zile

La altitudini mai mari, viscolul şi gerul au prefăcut construcţiile în sculpturi de gheaţă. În acest timp, în Marea Britanie şi Franţa temperatura a coborât chiar şi sub minus nouă grade. Meteorologii avertizează că vremea va rămâne rece şi în următoarele zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Europa, paralizată de ninsori. Oamenii au fost evacuaţi cu elicopterele în Italia, Franţa şi UK se confruntă cu temperaturi extrem de scăzute