Antena Meniu Search
x

Experienţa unică trăită de un scafandru după ce a fost înghiţit de o balenă cu cocoaşă: „Mi-am zis, asta e, voi muri”

Experienţă unică şi inedită trăită de un scafandru din Statele Unite. Bărbatul de 56 de ani a povestit prin ce a trecut când a fost înghiţit de o balenă cu cocoaşă.

de Monica Palade

la 12.06.2021, 14:00

Vezi și

Michael Packard se afla pe fundul oceanului în căutare de homari, când a simţit că a devenit la rândul său o captură, fiind prins în lanţul alimentar al mamiferui.

"Am simţit deodată cum mă trage ceva şi am văzut totul complet negru. Și atunci mi-am dat seama: O, Doamne, sunt în gura unei balene și încearcă să mă înghită. Asta e, voi muri”, rememorează Packard, după ce a fost externat din spitalul Cape Cod.

S-a zbătut pentru viaţă

Pentru a scăpa, scafandrul a început să se zbată pentru a-i transmite mamiferului că ceva nu este în regulă. Stânjenită de mişcări, balena l-a scos afară, la suprafaţa oceanului. După incindent, soţia a încercat să îl convingă să renunţe la această profesie, însă Michael spune că nu intenționează să o facă.

Incidentele în care balenele cu cocoaşă înghit oameni sunt destul de rare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Experienţa unică trăită de un scafandru după ce a fost înghiţit de o balenă cu cocoaşă: „Mi-am zis, asta e, voi muri”