Antena Meniu Search
x

Momentul în care un camion cu reacţie este cuprins de flăcări pe o pistă din SUA. Şoferul a ars de viu în cabină

Şoferul unui camion a murit după un accident îngrozitor care a avut loc în timpul unui spectacol pirotehnic în cadrul unui show aviatic din Michigan. Camionul cu reacţie la volanul căruia victima se afla a explodat în timpul mersului, potrivit unui comunicat al poliţiei. Imaginile tragediei au fost surprinse de mai mulţi spectatori care filmau spectacolul în acel moment. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 04.07.2022, 07:14

Camion cu reacţie, cuprins de flăcări
Camion cu reacţie, cuprins de flăcări - Captură Video / Twitter

Incidentul s-a petrecut sâmbătă în jurul orei locale 13:00, la Battle Creek Field of Flight Air Shwo şi Festivalul Baloanelor, evenimente desfăşurate concomitent pe Aeroportul Executive Battle Creek, transmite ABC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul a ars de viu în cabină

Chris Darnell, şoferul în vârstă de 40 de ani a murit ars de viu în cabina camionului de curse, numit Shockwave Jet Truck, au anunţat poliţiştii americani într-un comunicat transmis ca actualizare, sâmbătă seara. 

Pe acelaşi subiect

Imaginile dramatice, surprinse de pe margine de către spectatori, arată cum camionul se întrece cu două avioane pe pistă, iar la scur timp este cuprins de flăcări. Iniţial poate fi văzut un incendiu minor în partea din spate a camionului, după care se produce o explozie puternică, iar cabina este ulterior cuprinsă de flăcări puternice. „Oh, băiete, avem un incident aici, cu Shockwave-ul nostru, la Air Show Center”, au fost cuvintele celui care modera evenimentul.

Echipaje ale poliţiei, pompierilor, dar şi echipaje de salvare au intervenit la locul incidentului. Show-ul a fost anulat, astfel că alte demonstraţii nu au mai avut loc în ziua respectivă. 

Shockwave, un camion de curse construit la comandă, este deținut de Darnell Racing Enterprises, cu sediul în Springfield, Missouri. Camionul, care era echipat cu trei motoare cu reacție care aruncă flăcări, era capabil să ruleze cu peste 560 km/h, potrivit proprietarilor săi. A apărut frecvent la expoziții aeriene și de curse drag din toată țara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un camion cu reacţie este cuprins de flăcări pe o pistă din SUA. Şoferul a ars de viu în cabină