Antena Meniu Search
x

Explozie intr-un bloc din Argentina

Imagini socante in Argentina! Opt oameni au murit si alti 60 au fost raniti, dupa ce fatada unui bloc s-a prabusit, in urma unei explozii puternice

Vezi și

Explozia a avut loc in jurul orei 10 dimineata intr-un bloc din orasul argentinian Rosario din cauza unei scurgeri de gaze.

Zeci de salvatori au fost trimisi imediat la fata locului. Pompierii, medicii si politistii au inceput sa sape printre daramaturi in cautarea supravietuitorilor, desi exista riscul ca restul structurii sa se prabuseasca peste ei. “In urma cu 30 de minute, Slava Domnului, am salvat un baiat de sub daramaturi. Are fracturi la coaste”, a spus un locatar.

Intr-o cladire invecinata, afectata de deflagratie, o femeie a ramas blocata in apartamentul ei. Panicata, le-a cerut ajutorul trecatorilor, in timp ce flacarile ii cuprindeau blocul. Femeia a fost salvata la timp.

Opt persoane au murit in urma acestui dezastru. Trupurile lor carbonizate au fost gasite de salvatori printre daramaturi. 60 de oameni au fost raniti, iar peste 50 de apartamente din doua blocuri au fost distruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Explozie intr-un bloc din Argentina