Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Explozie în Leicester, soldată cu şase răniţi! Ce spune poliţia britanică despre posibilitatea unui atac terorist

O explozie urmată de prăbuşirea unei clădiri a avut loc duminică seara în oraşul Leicester din centrul Angliei şi a făcut şase răniţi.

de Redactia Observator

la 26.02.2018 , 08:29

O explozie urmată de prăbuşirea unei clădiri a avut loc duminică seara în oraşul Leicester din centrul Angliei şi a făcut şase răniţi. Poliţia britanică a anunţat că nu are dovezi care să indice o legătură cu o activitate teroristă, relatează AFP.

"Originea exploziei va face obiectul unei anchete comune a poliţiei şi pompierilor", a declarat poliţia locală într-un comunicat.

"Cerem presei şi opiniei publice să nu se lanseze în speculaţii despre circumstanţele acestui incident, dar în acest stadiu nu există niciun indiciu al unei legături cu o activitate teroristă", a adăugat poliţia.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia a anunţat înainte un "incident major" la Leicester, pe Hinckley Road, precizând că "toate serviciile de urgenţă" au fost mobilizate şi cerând populaţiei "să evite să se ducă în acest sector unde drumurile au fost închise".

Şase persoane au fost spitalizate şi două sunt în "stare critică", a anunţat spitalul din Leicester prin intermediul contului său de Twitter.

Sursă: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Explozie în Leicester, soldată cu şase răniţi! Ce spune poliţia britanică despre posibilitatea unui atac terorist