Antena Meniu Search
x

Explozie puternică în Italia. Bilanțul victimelor a crescut la patru morți

O scurgere uriașă de gaz a provocat o explozie care a dus la prăbușirea a trei case și la avarierea altor trei, în comuna Ravanusa, Sicilia. Patru persoane au murit, iar două femei au fost scoase vii de sub dărâmături.

de Redactia Observator

la 12.12.2021, 11:32

Explozie puternică în Italia. Trei case s-a prăbușit, iar o persoană a murit. Alte opt sunt date dispărute
Explozie puternică în Italia. Trei case s-a prăbușit, iar o persoană a murit. Alte opt sunt date dispărute - Profimedia Images

UPDATE 11:30: Pompierii italieni au mai descoperit un cadavru, probabil al unei femei, sub dărâmăturile clădirii din Ravanusa, potrivit ANSA

UPDATE 10:30: Pompierii italieni au mai găsit două cadavre după explozia care a dus la prăbușirea a trei case în comuna Ravanusa, Sicilia. Bilanțul victimelor urcă la trei. După bărbatul găsit în cursul nopții, pompierii au recuperat cadavrul unei femei, iar un al treilea corp fără viață a fost scos de sub dărâmăturile uneia dintre clădirile care s-au prăbușit în urma exploziei.

Știre înițială

Două femei au fost scoase în viață de sub dărâmături, însă un bărbat a murit. Opt persoane sunt în continuare date dispărute, printre care o tânără care urma să nască miercuri, potrivit agenției ANSA. Zona a fost securizată.

Nu este clar ce a provocat explozia. La Stampa scrie că inițial s-a crezut că explozia a fost provocată de o butelie de gaz defectă, dar apoi a apărut ipoteza potrivit căreia explozia, resimțită și în localitățile învecinate, a fost cauzată de o defecțiune a conductei de gaz metan din Ravanusa, un oraș de 11.000 de locuitori situat pe dealurile din inima provinciei Agrigento.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Explozie puternică în Italia. Bilanțul victimelor a crescut la patru morți