Antena Meniu Search
x

Explozie puternică soldată cu "multiple victime", la un aeroport militar din Afganistan

O explozie a avut loc duminică la aeroportul militar din Kabul, Afganistan, soldându-se cu mai multe victime, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne condus de talibani, citat de News.ro.

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 11:39

Explozie puternică, la aeroportul militar din Afganistan - Twitter

"Astăzi dimineaţă a avut loc o explozie în afara aeroportului militar din Kabul, din cauza căreia mai mulţi cetăţeni ai noştri au fost martirizaţi (ucişi - n.r.) şi răniţi", a declarat pentru Reuters purtătorul de cuvânt Abdul Nafi Takor, adăugând că sunt în curs de desfăşurare investigaţii. El nu a precizat natura sau ţinta exploziei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Localnicii au declarat că o explozie puternică a fost auzită cu puţin timp înainte de ora 8 dimineaţa în apropierea aripii militare a aeroportului, care este puternic fortificat. Ei au spus că zona a fost izolată de forţele de securitate, iar toate drumurile au fost închise.

Administraţia condusă de talibani s-a confruntat cu o insurecţie sângeroasă condusă de gruparea militantă Stat Islamic, care a vizat în ultimele săptămâni o serie de obiective-cheie din Kabul, inclusiv ambasadele Rusiei şi Pakistanului, precum şi biroul fostului prim-ministru al ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Explozie puternică soldată cu "multiple victime", la un aeroport militar din Afganistan