Antena Meniu Search
x

Explozie soldată cu 9 morţi şi mai mulţi răniţi la o fabrică de explozibili care producea armament pentru soldaţi, în India

Nouă oameni au murit și mai mulți au fost răniți în urma unei explozii care s-a produs duminică la o fabrică de explozibili din India, potrivit Reuters.

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 14:59

Explozie la o fabrică de explozibili din India
Explozie la o fabrică de explozibili din India - Facebook

Cel puțin nouă muncitori au fost uciși în explozia produsă la o fabrică de explozibili din Nagpur, un district din statul Maharashtra. Incidentul a avut loc duminică dimineață, a declarat un ofițer de poliție locală pentru Reuters.

Explozie la fabrica de explozibili

Fabrica produce explozibili industriali și militari, precum și propulsoare și focoase pentru sectorul de apărare al Indiei, potrivit site-ului proprietarului fabricii. Răniții au fost transferați la spitalele din apropiere, a spus polițistul, adăugând că numărul victimelor ar putea crește.

Anchetatorii investighează cauza exploziei, care a avut loc în zona de ambalare a fabricii, relatează Mediafax. Compania nu a făcut comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Explozie soldată cu 9 morţi şi mai mulţi răniţi la o fabrică de explozibili care producea armament pentru soldaţi, în India