Antena Meniu Search
x

Foto Femeia omorâtă în timpul protestelor din Minneapolis, Statele Unite, era o mămică a doi copii: „O persoană atât de minunată”

O femeie în vârstă de 31 de ani a murit într-un cumplit accident de maşină, în Minneapolis, Statele Unite după ce a încercat să blocheze o stradă unde se aflau mai mulţi protestatari antirasism. Tânăra, mamă a doi copii, se afla în interiorul vehiculului când un alt autoturism a lovit-o din plin.

de Redactia Observator

la 15.06.2021, 16:40

Femeie ucisă în Minneapolis
Deona Knajdek a murit după ce maşina în care se afla a fost izbită puternic de un alt autoturism - Facebook

În timpul protestului din Minneapolis, tânăra mămică a încercat să baricadeze strada folosindu-se de propria maşină. Aceasta a ajuns să-şi găsească sfârşitul fiind izbită violent de către un autoturism care aparţinea unuia dintre protestatari.

Suspectul, care ar fi intrat mortal cu maşina în victimă, a fost reţinut de către protestatari până la venirea autorităţilor. Imediat la faţa locului au sosit echipajele medicale, care au transportat-o pe tânără la spital. Din păcate, victima s-a stins din viaţă în drum spre unitatea medicală din cauza rănilor grave pe care le-a suferit la impact.

Accidentul din Minneapolis, pe baza consumului de droguri

Anchetatorii au declarat că posibilul ucigaş ar fi consumat substanţe interzise substanţe interzise. Deona Knajdek (n.r. victima) postase un videoclip pe pagina sa personală de Facebook în care se vedea un protest destul de paşnic, cu foarte puţini protestatari, conform BBC.

Pe acelaşi subiect

 Pe pagina de Facebook, cu câteva ore mai devreme, femeia se identificase ca fiind un supraviețuitor al abuzurilor. Mama tinerei decedate, Debbie Kenney, a fost la locul coliziunii fatale: „A vrut să conteze şi viețile oamenilor de culoare și ca tot rasismul să se oprească”, a declarat Kenney.

Fratele victimei, Garrett Knajdek, a declarat că sora lui „își folosea mașina ca barieră, iar un alt vehicul a lovit-o”. El a spus că sora sa s-a întors în Minnesota din Georgia acum un an și jumătate pentru a se reuni cu cele două fiice pe care le avea, una în vârstă de 11 ani şi cealaltă de 13 ani. „Este o persoană atât de minunată”, a spus fratele „A avut vremuri grele, dar a făcut întotdeauna faţă”.

Protestele din Minneapolis continuă

Protestele sunt în curs de desfășurare în Minneapolis, după ce un bărbat de cuoare în vârstă de 32 de ani a fost împuşcat. Autorităţile americane au declarat că încearcă să-l aresteze pe cel care l-ar fi omorât pe bărbat. Victima se afla într-un vehicul parcat, având o armă în mână, ceea ce a dus la împuşcarea acestuia de către ofiţerii americani, declară autorităţile.

Anchetatorii spun că nu există imagini care să surprindă uciderea, însă protestatarii continuă să ceară mai multe dovezi. Minneapolis a fost epicentrul protestelor la nivel național pentru justiție rasială după asasinarea de către poliție a lui George Floyd, un bărbat negru neînarmat, la 25 mai 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Femeia omorâtă în timpul protestelor din Minneapolis, Statele Unite, era o mămică a doi copii: „O persoană atât de minunată”