Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a aruncat fetiţa de doi ani de la etajul 9, pentru că era într-o stare proastă, apoi a sărit şi ea

O mamă şi-a aruncat cu bună ştiinţă copilul de doar 2 ani de la etajul al nouălea, din blocul în care locuiau, în Ufa, sudul Rusiei, apoi a sărit şi ea. Din fericire, ambele au supravieţuit în mod miraculos, după ce au căzut pe zăpadă. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.03.2019, 19:28

Ambele au supravieţuit miraculos
Femeia ar fi avut o stare proastă, motiv pentru care a decurs la gestul extrem - Vk/Civil Protection Department

O mamă şi-a aruncat cu bună ştiinţă copilul de doar 2 ani de la etajul al nouălea, din blocul în care locuiau, în Ufa, sudul Rusiei, apoi a sărit şi ea. Din fericire, ambele au supravieţuit în mod miraculos, după ce au căzut pe zăpadă. 

Femeia în vârstă de 21 de ani a fost acuzată de tentativă de omor, după ce şi-a aruncat fiica în gol de la balcon, urmând ca mai apoi să încerce să se sinucidă. Ea riscă acum până la 5 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată. 

Potrivit rudelor femeii, ea avea o dispoziție foarte proastă în ziua incidentului.

"Era foarte nervoasă şi tensionată. Arunca cu lucruri şi a urlat la mine toată dimineaţa. Ne pregăteam să ducem copilul la clinică pentru un examen medical de rutină, dar ne-am certat înainte să plecăm. Am plecat în bucătărie şi le-am lăsat pe cele două, pe fetiţă şi pe mamă, în cameră, sperând că se va linişti puţin” a povestit cumnata femeii. 

Nu a durat mult şi tragedia s-a produs. 

„După câteva minute, m-am întors și am văzut camera goală. M-am repezit la fereastră, am privit afară și le-am văzut pe amândouă căzute pe jos” a mai spus cumanta.

Rudele femeii au venit de îndată la apartament şi o ambulanţă a fost chemată de urgenţă la locul accidentului

Bakhtiar Galautdinov, care a asistat la scenă, a spus: "Copilul a căzut primul. Capul și trupul ei se aflau în zăpadă și numai picioarele i se vedeau.”

Fetiţa de doi ani a fost dusă de urgenţă la spital la terapie intensivă. Și mama a fost spitalizată.

"Copilul a fost spitalizat într-o stare severă. Mama a scăpat cu vânătăi și sănătatea ei nu este în pericol” a declarat Svetlana Kuskarbekova, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Doctorii au reușit să salveze viața copilului. Starea ei actuală este stabilă, iar viața ei nu este în pericol. Mama a fost eliberată din spital la câteva zile după incident.

"Nepoata mea este în regulă acum. Tatăl ei va avea grijă de ea și toată familia noastră îl va ajuta. Nu aveți nicio idee ce  șoc am trăit. Fratele meu nu putea să mănânce sau să doarmă. Se ruga pentru copilul său zi și noapte. Cred că vor fi bine” a mai spus cumnata femeii.

Conform Daily Mail, după ce a fost eliberată din spital, mama a fost arestată și acuzată de tentativă de ucidere asupra unui minor.

Soţul mamei criminale a anunţat că va intenta divorţ şi că nu va mai putea vreodată să aibă o relaţie cu cea care i-ar fi putut ucide copilul.

„Au fost împreună timp de trei ani. Dar fratele meu spune că nu va putea niciodată să o ierte pentru încercarea de a-și ucide copilul. O să divorțeze” a spus cumnata femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O femeie şi-a aruncat fetiţa de doi ani de la etajul 9, pentru că era într-o stare proastă, apoi a sărit şi ea