Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie gasita IN VIATA sub daramaturile complexului prabusit in Bangladesh

Din mijlocul dezastrului se nasc minuni. La aproape trei saptamani de la tragedia din Bangladesh, printre ruinele fabricii prabusite a fost descoperita o supravietuitoare. Femeia nu are rani care sa ii puna viata in pericol. Este doar flamanda si deshidratata

de Redactia Observator

la 10.05.2013 , 17:45

Scoasa pe brate de salvatori, femeia parea mai mult moarta decat vie. Cele 17 zile cat a stat ingropata sub daramaturi i-au secat puterile. Cu ultimele forte a comunicat cu militarii care au sapat cu mainile goale in muntele de beton, de teama sa nu o raneasca. Dupa 40 de minute, minunea s-a produs.

Fara sa piarda vreo clipa, soldatii au continuat cautarile. In speranta ca vor reusi sa mai salveze si alte vieti. “Am scos deja mai mult de 1.028 de oameni morti dintre daramaturi. Chiar cu cateva momente in urma am mai descoperit un trup fara viata. 2.437 de oameni au fost gasiti in viata. Cautarile vor continua”, a declarat oficialul Shamsul Haqtu.

Femeia salvata se numeste Resmi si a fost localizata de echipele de salvare intr-un gol creat intre o grinda si un stalp. Autoritatile cred ca a avut rezerve de apa sau a putut sa bea putin din apa cu care a fost stropit locul in cadrul operatiunilor de salvare. Cel mai important este insa ca nu avea nicio rana si nu a pierdut sange in timpul petrecut sub daramaturi.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Femeie gasita IN VIATA sub daramaturile complexului prabusit in Bangladesh