Antena Meniu Search
x

Video Feribot lovit de val uriaș, pe fluviul Elba din Germania. Apa a lovit cu o putere năucitoare și a spart geamurile securizate

Mai mulți oameni aflați la bordul unui feribot au trăit momente dramatice pe fluviul Elba, în Germania, după un ce un val imens a lovit ambarcațiunea și a spart geamurile.

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 16:19

Vezi și

Pe imaginile publicate de un martor, pe Facebook, se poate observa cum feribotul "Tollort" se zgâlțâie puternic, din cauza valurilor, însă pasagerii aflați la bord nu par panicați. Cel puțin până în momentul în care un val imens sparge geamurile securizate, iar apa pătrunde înăuntru, o scenă ce aduce aminte de celebra peliculă Titanic.

Potrivit publicației Bild, deși imaginile par dramatice, nicio persoană nu a suferit răni grave. Mai mult, feribotul nu a fost deloc în pericol de a se scufunda.

Cod Roșu de vreme severă în Germania. Furtuna Ylenia, asemănătoare cu uraganul Kyrill

Meterologii germani au emis un Cod Portocaliu (nivel 2 – avertisment semnificativ) și un Cod Roșu (nivel 3 -  vreme severă) valabile pentru 80% din teritoriul Germaniei. Avertizările au intrat în vigoare miercuri seara. Furtunile Ylenia și Zeynep sunt așteptate să măture Germania timp de trei zile. Cele două fenomene și-au intensificat puterea în cursul zilei de joi și vor ține până sâmbătă seara, manifestându-se prin vânt puternic și precipitații abundente.

Specialiștii au avertizat că, din punct de vedere al forței distructive, furtuna Ylenia seamănă cu uraganul Kyrill, care a făcut ravagii în 2007 în Europa de Vest și Centrală și a ucis 47 de oameni.  În urmă cu 15 ani, furtuna a afectat peste 50.000 de gospodării în Republica Federală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Feribot lovit de val uriaș, pe fluviul Elba din Germania. Apa a lovit cu o putere năucitoare și a spart geamurile securizate