Antena Meniu Search
x

Imagini apocaliptice. Zeci de case au fost distruse de o furtună care a provocat haos în Polonia și Germania

O furtună puternică provoacă haos în Germania şi Polonia. Rafalele care au atins şi 115 kilometri pe oră au pus la pământ o macara pe un şantier de construcţii din Cracovia. În alte două localități, în jur de 30 de case au fost distruse, majoritatea au rămas fără acoperiș din cauza vântului puternic.

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 13:53

Vezi și

În urma accidentului, o persoană a murit şi alte patru au fost duse la spital, iar una este în stare gravă. Pagube semnificative s-au înregistrat în orașul Dobrzyca, unde mai multe case au fost avariate. În localitatea vecină, Sośnica, acoperișurile de pe 10 case au fost smulse.  

Şi nordul Germaniei este sub alertă de vânt extrem de puternic. Şcolile au fost închise pe măsură ce meteorologii se aşteaptă ca rafalele să atingă şi 130 de kilometri pe oră. 

Autorităţile au făcut apel la oameni să stea în casă, să evite deplasările cu automobilul propriu şi să verifice ca ferestrele să fie bine închise. Furtuna se îndreaptă acum spre Marea Britanie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Imagini apocaliptice. Zeci de case au fost distruse de o furtună care a provocat haos în Polonia și Germania