Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 40 de zile, în comă la un spital din Italia. Medicii au găsit urme de metadonă şi cocaină în organismul micuţei

O fetiță de numai 40 de zile a ajuns într-un spital din Italia în comă. Medicii au găsit în analizele bebelușului urme de metadonă și cocaină.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.03.2021, 23:06

Bebeluş
Fetiţă de 40 de zile, în comă la un spital din Italia - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ajunsă în comă în urma unui stop respirator la spital, în analizele fetiței de numai 40 de zile s-au găsit metadonă și cocaină, conform La Stampa. Poliția din Lucca, pe baza elementelor adunate, a început cercetarea mamei.

Copilul a ajuns la spitalul din Lucca, adus de părinți, pe 11 martie și a fost apoi transferată la Pisa. Analizele au relevat o rată de metadonă egală cu 1,644 ng / ml și cocaină de 74 ng / ml.: „E clar că, în fața unor cifre atât de mari, i-a fost administrată metadonă”.

Fetița, încă internată în spital, a fost și intubată într-o primă fază. Acum respiră singură, potrivit mediafax.

Au fost găsite droguri în organismul bebeluşului

Examinările la care a fost supusă imediat nu au arătat modificări care să sugereze o posibilă cauză și nici „nu au existat elemente vizibile atribuite unor eventuale evenimente traumatice”. Apoi, „în urma investigațiilor efectuate de anchetatori, nou-născutului i s-a efectuat analiza urinei în căutarea drogurilor”.

Părinții, doi tineri, au declarat că au găsit-o pe fetiță în pat respirând greu și din acest motiv au dus-o la spital. Din investigațiile efectuate, anchetatorii au aflat, de asemenea, că mama nu alăptează bebelușul.

„Pe baza elementelor de investigație, mama nou-născutului este investigată”, au spus anchetatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 40 de zile, în comă la un spital din Italia. Medicii au găsit urme de metadonă şi cocaină în organismul micuţei