Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Fetiță de 5 ani înjunghiată, găsită agonizând în tufișurile unui parc din Berlin. Copila a murit la spital, iar suspect de crimă este babysitter-ul de 19 ani

Descoperire de groază într-un parc din Berlin. Un trecător a găsit, marți seară, aginizând în tufișuri, o fetiță în vârstă de 5 ani. Copila avea cel puțin o rană înjunghiată, a fost dusă cu elicopterul la spital, unde, din păcate, a murit. La scurt timp, poliția a arestat un tânăr de 19 ani, babysitter-ul micuței și al celor trei frați ai ei, relatează Welt.de.

De Veronica Micu la 22.02.2023, 14:55

Fetița de 5 ani ani fost, inițial, dată dispărută.

Tânărul de 19 ani avea grijă de cei patru copii ai familiei, marți după-amiază, într-un loc de joacă din cartierul de nord Pankow, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al parchetului. 

Fetița a fost găsită în tufișuri, înjunghiată. A murit la spital

La un moment dat, copila de 5 ani a trebuit să meargă la toaletă, astfel că băiatul a rugat alte persoane să aibă grijă de ceilalți trei micuți, ca să o poată însoți. Ulterior, individul s-a întors apoi fără fată și a spus că a pierdut-o. Alarmată, poliția a demarat apoi o amplă operațiune de căutare, cu peste 100 de ofițeri și un elicopter. După câteva ore, copila a fost găsită inconștientă, la câteva sute de metri distanță în Bürgerpark. Avea cel puțin rană înjunghiată. Micuța a fost resuscitată la fața locului și transportată cu elicopterul la spital, unde a murit.

Pe acelaşi subiect

La scurt timp, poliția l-au arestat pe babysitter-ul de 19 ani, fiind suspect de crimă.

Potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii Welt, victima are naționalitate germano-poloneză-turcă. O echipă de omucideri a preluat ancheta.

"Sunt șocată. Am inima frântă"

În cursul nopții, primarul guvernamental al Berlinului, Franziska Giffey, și-a exprimat condoleanțe rudelor. "Sunt șocată. Gândurile mele sunt la părinții micuței și la familiile lor. Am inima frântă și sunt profund întristată”, a scris politicianul SPD pe Twitter.  

De asemenea, primarul districtului Pankow, Sören Benn a scris pe Twitter: "Este oribil, îngrozitor. Cele mai sincere condoleanțe familiei".

În locul unde a fost găsită fetița, oamenii au pus flori și au aprins lumânări.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Fetiță de 5 ani înjunghiată, găsită agonizând în tufișurile unui parc din Berlin. Copila a murit la spital, iar suspect de crimă este babysitter-ul de 19 ani